Hoe lang vliegen naar Bali

Hoelang is het vliegen naar Bali? Wil jij naar Bali en wil je weten hoe lang de vlucht duurt?

Reizen naar Bali is altijd een behoorlijk stukje vliegen. Vliegen is tegenwoordig heel comfortabel en luxe. Zeker de luchtmaatschappijen uit Azië en het Midden-Oosten verwennen ons aan boord met fijn eten en hun gastvrijheid. Bij het ticket zijn altijd de maaltijden en drankjes inbegrepen, en bovendien is er een uitgebreid entertainmentsysteem aanwezig in de stoel voor je, dus je kunt heel veel van de nieuwste films en series kijken. Zo vliegt de tijd!

Een vlucht naar Bali duurt gemiddeld 15 uur.

Enkele voorbeelden:

Met Garuda Indonesa vlieg je naar Bali als volgt:

Amsterdam-Jakarta (Java)- Denpasar (Bali): Amsterdam naar Jakarta duurt 13 uur en 20 minuten. De vlucht van Jakarta naar Denpasar duurt 1 uur en 44 minuten. Totaal duurt de vlucht naar Bali dus bijna 15 uur.

Met Singapore Airlines vlieg je naar Bali als volgt:

Amsterdam-Singapore-Denpasar (Bali)
De vlucht Amsterdam-Singapore duurt 12 uur en 25 minuten. De vlucht van Singapore naar Bali duurt 2 uur en 30 minuten. Totaal duurt de vlucht naar Bali dan 15 uur.

Met Emirates Airlines vlieg je nar Bali als volgt:

Amsterdam of Dusseldorf-Dubai-Denpasar (Bali)
De vlucht van Amsterdam naar Dubai duurt zes uur. De vlucht van Dubai naar Denpasar duurt 10 uur. Totaal duurt de reis van Amsterdam naar Bali dan 16 uur.

Met Qatar Airways vlieg je naar Bali als volgt:

Amsterdam-Doha (Qatar)-Denpasar (Bali)
De vlucht van Amsterdam naar Doha duurt zes uur. De vlucht van Doha naar Denpasar duurt 10 uur. Totaal duurt de reis van Amsterdam naar Bali dan 16 uur.
(Op het plaatje zie je de skyline van Singapore, een combinatie met Singapore en Bali is perfect mogelijk met Qatar Airways.)

Met KLM vlieg je naar Bali als volgt:

Amsterdam-Singapore-Denpasar (Bali)
KLM adverteert met een directe vlucht naar Bali. Dat is niet juist, want deze vlucht maakt zowel op de heen- als de terugreis een tussenlanding in Singapore.

De vlucht van Amsterdam naar Denpasar duurt zestien uur. De vlucht maakt een tussenlanding in Singapore. Totaal duurt de reis van Amsterdam naar Bali dan 16 uur.

HOE LANG DUURT DE VLUCHT NAAR BALI- EN DE TERUGREIS?

Op de terugreis duur de vlucht langer, vanwege het feit dat je tegen de straalstroom van de wereldbol in vliegt. Reken dan een uur tot anderhalf langer voor het laatste traject.

HOE LANG DUURT DE VLUCHT NAAR BALI?

De gemiddelde duur van de vluchten (met altijd een tussenstop) is: 15 uur.

GOUDEN TIP!

Boek je tickets 9 tot 6 maanden voor vertrek, dan pak je de goedkoopste tickets. Bij ons krijg je in combinatie met de reis altijd het voordeligste tarief voor iedere airline. Wij maken gebruik van zogenaamde touroperator-tarieven, die korting hebben op de online tarieven. Bij het boeken van een reis IN Bali in combinatie met het ticket krijg je een extra korting op de vluchten.

CONTACT

Ben je op zoek naar scherpe tarieven voor je tickets naar Bali? Vind je het fijn om een reis te boeken die goed is geregeld en waarbij je advies krijgt van een reisorganisatie die al meer dan vijfentwintig keer in Bali is geweest en ieder hotel, plek, regio, strandje en tourtje kent?

Bel of mail ons en we gaan samen aan de slag om de reis van je dromen uit te stippelen. Wij zijn tevens lid van SGR, Calamiteitenfonds en VVKR. Dus ook voor je zekerheden is alles goed geregeld.

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 120.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 50
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38X, INDONESIE: 24X