Trouwen in Bali: ontspannen, romantisch en bijzondere reizen

Trouwen in Bali is heel speciaal. Op het Eiland van de Goden, tropisch warm met je voeten in het zand en uitzicht op de zee. Of liever in een groene tropische tuin met kleurrijke bloemen? Of toch een Boeddhistische tempel in Javaanse stijl of in een Chinees- Boeddhistische tempel. Bij jullie huwelijk krijg je een perfectionistische wedding planner. Wij hebben veel ervaring, dus alle praktische zaken als hotel of villa, vervoer, kapper, boeket, taart en wat jij maar wil kunnen we voor je regelen. Uiteraard gaan we ook alle officiële documenten voor je verzorgen. Na het plannen hoeven jullie alleen maar samen te gaan genieten.

Trouwen in Bali: Welke Bali reizen boekten wij eerder?

Wij hebben vele huwelijken in Bali gepland voor onze gasten.

– Avontuurlijke rondreis Sumatra naar orang oetans en huwelijk op Bali in de Boeddhistische tempel

– Romantisch huwelijk aan zee in zuid-Bali in Ayana Hotel

– Kleinschalig huwelijk op het strand van Sanur bij zonsondergang (Regency Hyatt Bali hotel) Alle huwelijken plannen wij op maat dus laat ons jouw wensen weten en we stellen samen jullie mooiste dag samen. Bij een persoonlijk gesprek laten we de huwelijksfoto’s van onze gasten zien.

Trouwen op Bali: Welke locaties raden wij aan?

Reizen Bali huwelijk aan zee

Romantisch huwelijk aan zee met je voeten in het zand

Een locatie waar veel bruiden van dromen, met uitzicht op de zee. Met een klein of groot gezelschap, alles is mogelijk. Jouw locatie is uniek en romantisch. De priester staat klaar en verbindt jullie in het huwelijk terwijl je de zee hoort ruisen. Het boeket bestaat uit orchideeën of frangipani’s, het wandelpad is gemaakt van bloemen. De fotograag maakt de mooiste foto’s van jullie ultieme JA! Moment.

Reizen Bali tropische tuin van een resort

In de tropische tuin van een resort

In een tropische tuin is een huwelijk wat meer prive en ingetogen. Mooie plek in de natuur met hoge Banyan bomen, groene palmen en tropische bloemen als hibiscussen en de licht geurende frangipani’s.

Reizen Bali tempel

In een tempel, Hindoe of Boeddhistisch

Bali is de plek om op een spirituele plek te trouwen. Hier zijn mooie tempels zoals de Brahma Vihara in het noorden, de Boeddhistische tempel in de bergen, gebouwd in de stijl van de Javaanse Borobudur tempel. De andere is een Chinees Boeedhistische tempel, met de felle rode en gele kleuren en afbeeldingen van leeuwen en slangen. In beide tempels zijn de ceremonies prachtig symbolisch: jullie duimen worden samengebonden en je steekt verschillende kleuren kaarsen en wierook aan voor de symbolen in het leven.

Reizen Bali uitzicht op zee

Op een rots met uitzicht op de zee

Magische plek, deze tempel bij Ayana in Uluwatu. De bries van de zee is verfrissend en het wandelpad ligt vol tropische bloemen. Met of zonder gasten, dit is een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven.

Reizen Bali trouwen in een tropische tuin bij de zee

Trouwen in een tropische tuin bij de zee

Deze locatie biedt het beste van twee werelden: je trouwt in een tropische tuin en maakt mooie foto’s aan het strand van je resort. Een voorbeeld is er in Canggu, Nusa Dua en Sanur te vinden bij enkele top-resorts. Ideaal, want hier heb je dan ook je hotelkamer waar je je helemaal thuis voelt. De lieve Balinese danseresjes heten jullie welkom en strooien bloemenblaadjes na de ceremonie. Je kunt kiezen tussen een bale bale (een huisje) of een grote bloemenboog. Een mooie, unieke en tropische locatie in Bali om een onvergetelijke dag te beleven.