Cambodia Boutique

Fietsen naar Angkor Wat? Dineren in het favoriete restaurant van Angelina & Brad Pitt?

Cambodia is een fascinerend land. De tempels van Angkor Wat zijn adembenemend, maar dat is niet het enige dat dit land te bieden heeft.

Siem Reap is een kleine gezellige stadje. U verblijft in een boutique hotel en rust uit van uw vlucht. Daarna gaat u op de fiets naar de tempels van Angkor Wat. Dwars door kleine buurtjes waar de vrouwen de was doen in de rivier en de kinderen spelen. U zet uw fiets bij een restaurantje en wandelt naar de schitterende tempels. Zo verkent u deze unieke plek.

Dit land heeft een geschiedenis. De mensen hebben zwaar geleden onder het bewind van hun voormalig dictator. Het is soms ongelooflijk te bedenken dat dit regime veertig jaar geleden nog actief was. De bevolking van Cambodia heeft een vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en vrolijkheid en doet ons stil staan bij wat het woord ‘veerkracht’ ook weer betekent.

In het noorden kunt u de kleine dorpen met de originele bergvolkeren verkennen. Zij voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Per fiets van Pnomh Penh naar Angkor Wat? Onze gids neemt u mee en u verkent het land op de meest relaxte manier. Zo maakt u ook het beste kennis met de lokale bevolking!

Varen van Pnom Penh naar Siem Reap over het meer. Langs kleine dorpen en markten.

In Siem Reap zijn er veel activiteiten, het bruist er van de creativiteit. Wilt u een museum bezoeken? Een fotografiecursus volgen? Met een gids vogels spotten? Golfen in Cambodia? Dat kan ook.

In Siem Reap zullen wij u laten weten in welk restaurant Angelina Jolie en Brad Pitt graag eten. Ja, wij adviseren u zelfs over wat zijn het liefst bestellen!

Heerlijk relaxen aan het strand van het kleine strandplaatsje Sihanoukville of wordt het Koh Rong? Geen stroom, zandpaden, geen pinautomaat maar de mooiste stranden en hangmatten.

Reissuggesties

Hier vindt u voorbeelden van reizen die wij boekten voor onze gasten. Wij adviseren in maatwerk reizen dus we passen de reis aan aan uw wensen. De reizen zijn inclusief: hotelovernachtingen op basis van tweepersoonskamer logies en ontbijt, chauffeur, gidsen, tourtjes, transfers en binnenlandse vluchten. U verblijft altijd in bijzondere, kleinschalige boutique hotels of villa’s. De ticketprijzen vindt u separaat want zijn zeer verschillend per seizoen. De prijzen zijn op basis van twee personen.