Stopover Boutique

MAAK EEN STOPOVER ONDERWEG NAAR AZIE

Of u nu vliegt met Singapore Airlines, Garuda Indonesia, KLM, Emirates Airlines of Qatar Airways, met alle airlines hebben wij de scherpste contracten.

SINGAPORE – Reizen naar of via bruisend Singapore: koloniale tijd en superhip

Van uw overstap maakt u een extra bestemming! In de stad Singapore is van alles te zien en beleven: China Town, Orchard Road, Raffles Hotel, Little India en Boat Quay. Ieder jaar komen er weer malls bij op Orchard Road, maar dit blijft onze favoriet: Takashimaya, voor dames en heren. Op de derde verdieping vindt u de boekwinkel Kinokuniya, de grootste boekwinkel van Zuidoost Azië. En ’s avonds bezoekt u zeker het Marina Bay Sands hotel en de Gardens by the Bay.

QATAR – Reizen via Doha: sportief en shoppen

Qatar is een nieuwe bestemming voor u, want Qatar Airways vliegt sinds dit jaar vanaf Amsterdam naar Doha en verbindt daarmee vele van uw geliefde bestemmingen in Azië! Zo vliegt u rechtstreeks naar vele luchthavens in India, maar ook Bali en de Filipijnen. Bij een stopover in Doha is een must-see de Pearl, de oude Souk, het strand en natuurlijk een heerlijk diner in het W Hotel.

DUBAI – Reizen via of naar Dubai: van oude souk tot Malls en waterparken

Dubai blijft een topstad. Cultuur, sport, museum, kunst en loungen: het kan er allemaal! Onze aanrader blijft een bezoek aan de oude Creek en met de kleine lokale watertaxi naar het Museum om te zien hoe Dubai vroeger was. Lekker eten bij de Buddha Bar, zwemmen bij het Aquaventure Waterpark op het Palm eiland. Dineren bij een restaurant met Libanese of Iraanse keuken is ook genieten.