Bonaire is een tropisch paradijs op maar negen uur vliegen hier vandaan. Het hele jaar is de temperatuur warm en kun je er aan zee relaxen. De onderwaterwereld is prachtig: unieke koralen, tropische gekleurde vissen en dieren. Het is een droog eiland en als je een dagje met de jeep rondtourt, zie je flamingo’s in de baai. Overal zijn kleine strandjes waar je lekker kunt eten en uiteraard is er overal vers tropisch fruit.

Welke Bonaire reizen op maat boekten wij eerder?

Voor onze gasten huurden we eerder een mooie villa bij Sorobonne en reserveerden we diverse mooie hotels zoals Avila Beach Hotel, Harbour Village Beach Club, Sorobonne Beach Resort.

Voor liefhebbers van design is er The Boon House, de stijlvolle villa’s ontworpen door Piet Boon.

Onze favoriet is Delfins Beach Resort, een nieuw resort aan zee. Het resort heeft een ruime kamer, modern ingericht en fris. Wij tippen altijd de seaview kamer: je betaalt iets meer maar het uitzicht is iedere dag echt genieten.

Reizen naar Bonaire: Wat beleef je hier?

Bonaire stranden

De goede hotels hebben allemaal een mooi strand en fijn zwembad om aan te relaxen. Dat is een fijne start van jouw vakantie. Met een uitzicht op de turquoise zee kun je even opwarmen en tot rust komen.

Snorkelen in Bonaire

Er zijn kleine baaien waar je zo het water inloopt en kunt gaan snorkelen. Die mooie snorkelplekken staan met paaltjes aangegeven en voor vertrek krijg je van ons de beste plekjes door om schildpadden te zien.

Sportief en actief in Bonaire

Je kunt hier veel sporten beoefenen en naast het relaxen ook actief bezig zijn. Ga zwemmen, snorkelen of leer surfen. Het is ook de plek om je eerste duikles te nemen, want er zijn heel goede duikscholen voorzien van uitstekende materialen.

Jeep huren en lekker touren in Bonaire

Wie houdt van het gevoel van vrijheid op vakantie, pakt een vakantie met een jeep. Huur een jeep en rijd het eiland rond, door de natuur en naar de kleine strandjes. Stop om te snorkelen en om in een hangmat te genieten van een drankje.

Heerlijk eten en relaxen

Bij je hotel kun je lekker eten en er zijn heel veel tentjes die we kunnen aanraden om kennis te maken met de authentieke Caraïbische keuken.