Thailand Boutique

Jungle, tempels… en tropische stranden op slechts 10 uur vliegen!

Thailand is al jaren een favoriete reisbestemming. En terecht. De veelzijdigheid en uitgestrektheid van het land en zijn vriendelijke bewoners heeft een grote aantrekkingskracht. De stranden zijn er van poederwit zand en de zee is turkoois blauw gekleurd. Het is er altijd zonnig en tropisch warm.

Thailand is een bestemming die heel veelzijdig is. Even een rondje door het land. In het westen en noorden zijn er Nationale Parken waar u kunt kanovaren, olifanten wassen en jungletochten kunt maken.

In het zuiden zijn er de verschillende tropische eilanden, waar u heerlijk kunt snorkelen en watersporten. Een mooie route is een tocht langs de eilanden Koh Lanta, Krabi, Phuket en Phi Phi… of kiest u toch liever kleinere eilanden?

De stad Bangkok is een fenomeen. ‘You love it or you hate it’, want naast de grote wegen en een kakafonie van lawaai van tuk-tuks en taxi’s, vindt u er drijvende markten, shopping malls en natuurlijk het koninklijke tempelcomplex.

Onlangs genoten onze gasten van een rondreis in Thailand. Van het enerverende Bangkok, een blik in de geschiedenis van de oude hoofdstad Ayutthaya en de River Kwai, de nationale parken van Chang Mai.

Ook voor een vakantie met kinderen is Thailand een perfecte bestemming. De vriendelijke bevolking is dol op kids en ze zullen net zo genieten als u!

Reissuggesties

Hier vindt u voorbeelden van reizen die wij boekten voor onze gasten. Wij adviseren in maatwerk reizen dus we passen de reis aan aan uw wensen. De reizen zijn inclusief: hotelovernachtingen op basis van tweepersoonskamer logies en ontbijt, chauffeur, gidsen, tourtjes, transfers en binnenlandse vluchten. U verblijft altijd in bijzondere, kleinschalige boutique hotels of villa’s. De ticketprijzen vindt u separaat want zijn zeer verschillend per seizoen. De prijzen zijn op basis van twee personen.