CRUISES AZIE

U wilt meerdere landen in Azië ontdekken? Dat kan perfect met een cruise.

Vanaf uw luxe drijvende hotel vaart u naar meerdere bestemmingen in Azië. De excursies boekt u aan boord en uiteraard geven wij u daar ook graag vrijblijvend advies over. Want in Bali moet u natuurlijk de binnenlanden in, de rijstterrassen zien en in Komodo de varanen.

Combineer Singapore, Bali, Komodo, Maleisie en Thailand in uw cruise met Celebrity Cruises. 6 dagen vanaf EUR 465, 16 dagen vanaf EUR 1.032 per persoon.

Of vaar met de Holland Amerika Lijn van Singapore naar Hongkong en ontdek Thailand, Vietnam en Halong Bay al vanaf EUR 1.600 voor 14 nachten.

ZEILCRUISE INDONESIE

SeaTrek Zeil Avontuur

Met de luxe aan boord van een schip van SeaTrek, benadert u plekken waar niemand anders komt! National Geographic: dit is een van de ‘Tours of a Lifetime’! Een keer in je leven moet je dit meemaken. Deze zeilreizen zijn kostbaar en dat heeft een reden: alle materialen en verse ingrediënten voor de maaltijden moeten worden ingevlogen naar zeer ongerepte gebieden. Maar dan vaart u ook naar plekken waar geen toerist komt.

Met een Phinisi Schoener, een traditioneel zeilschip, vaart u met SeaTrek een route die u op een onvergetelijke manier beleeft. U voelt zich een ontdekkingsreiziger aan boord van dit schip. Twaalf man personeel zorgen voor u en alle dranken en maaltijden zijn inclusief. Alcoholische versnaperingen houdt u bij in een schriftje. Met medereizigers uit alle windstreken van de wereld, die allemaal even dol zijn op reizen, geniet u van de ene unieke plek na de andere.

Dit zijn de beste en meest veilige schepen in Indonesië en bij SeaTrek is aan alle veiligheidsmaatregelen gedacht. Aan boord neemt u mee: een motorboot, kajaks, SUP-boards dus watersport maakt altijd deel uit van de reis.

De routes:

  • Van Bali via de Sunda eilanden Lombok en Sumba naar Komodo (waar de Komodo-varaan leeft) EUR 1.700 voor 4 dagen, 9 dagen vanaf EUR 3.600 per persoon all inclusive.
  • De eilandengroepen Raja Ampat 10 dagen vanaf EUR 4.500 per persoon
  • Met een expert op pad? Boek een thema-reis en vaar met Gert de Jong (ornitholoog) of Tony Whitten (Flora & Fauna) of Alexander Reeuwijk (schrijver, in de voetsporen van ontdekkingsreiziger Alfred Wallace) door Raja Ampat en ontdek paradijsvogels en 350 soorten koralen. Vanaf EUR 4.500 voor 8 dagen.
  • Vaar de Specerijen Route met Jeanette de Neefe die u alles over de geschiedenis vertelt van de handel in specerijen vanaf EUR 4.500 per persoon.
  • Ervaar een complete zonsverduistering aan boord (16 maart 2016) Alle prijzen zijn voor de cruise, exclusief vluchten en per persoon.