Ben je op zoek naar een reis waarbij je even helemaal kunt ontspannen? Met de stilte, hagelwitte poederstranden, het prachtige koraal en turquoise water, zijn de Gili Eilanden dé plek om even helemaal bij te komen. Geniet van een vers gegrilde kreeft en neem een verfrissende duik. Misschien zwem je wel mee met een zeeschildpad. Wil je luxe reizen naar de Gili Eilanden in Indonesië? Wij stellen met liefde een reis op maat voor je samen.

Wie komt voor een week, blijft vaak een maand.

Welke reizen naar de Gili eilanden Indonesië boekten wij eerder?

Reizen naar de Gili Eilanden: Wat beleef je hier?

Reizen Gili Eilanden ontspanning en stilte

Gili Eilanden: pure ontspanning en stilte

Op de Gili Eilanden is er geen gemotoriseerd vervoer en deze stilte is er heerlijk. De Gili Eilanden zijn dus dé plek om even helemaal tot rust te komen. Bij ieder restaurant zijn er strandstoelen aanwezig, en je krijgt altijd een handdoek aangereikt. Je hoeft even helemaal nergens over na te denken. Na een verfrissende duik, loop je met je handdoek terug naar je stoel. Op de achtergrond klinkt gezellige loungemuziek, afgewisseld met reggae.

Zwem mee met schildpadden, bij de Gili Eilanden

De Gili Eilanden hebben niet alleen prachtige witte stranden en turquoise gekleurd water. Het (witte) koraal is er prachtig. Pak je snorkel, bewonder de onderwaterwereld en zwem mee met een schildpad. Zelfs de schildpad is rustig en ontspannen. Hij zwemt langzaam met je mee, en kijkt je met één oog aan.

Fietsen op de Gili Eilanden

Wil je naast ontspanning toch een beetje bewegen? Op de Gili Eilanden kun je heerlijk fietsen. Maak gebruik van de zandpaden langs het strand, die als fietspad dienen. Na een heerlijke fietstocht bestel je een glaasje wijn en een gegrilde kreeft. Puur genieten!

Reizen Gili Eilanden luxe privé villa

Verblijf in een luxe privé villa

Aangekomen op Gili Trawangang, het grootste eiland van de Gili’s, reis je per paardenkar naar je hotel of luxe villa. Deze villa, met zwembad, is jouw thuis op de Gili’s. De ultieme plek voor ontspanning.

Reizen Gili Eilanden heerlijk eten

Heerlijk eten op de Gili Eilanden

Op de Gili Eilanden vind je aan het strand vele goede restaurants. Beach House, Scallywags Seafood Bar & Grill en de Trattoria Cucina Italiana zijn echte aanraders. Geniet van heerlijke verse vis of kies uit de vele soorten pizza’s die worden gebakken in een traditionele steenoven.