Kom naar Indonesië.

Proef de oude koloniale sfeer, loop in de voetsporen van Max Havelaar en ervaar de hartelijkheid van de bevolking, de ongereptheid van de jungle en zijn bewoners, de dieren.

Bekijk India.

Wees uw eigen cameraman als u de reisindrukken van dit kleurrijke land vastlegt. De geur van sandelhout en jasmijn, het ritueel wassen in de rivier, de kleurrijke specerijen op de markt en nog meer dan u zich kunt voorstellen. Schrijf zelf het videoverhaal over dit land.

Ontdek als eerste Myanmar.

Er komt nog nauwelijks een reiziger en dat maakt dit land puur. U ontmoet mannen in longyi’s en vrouwen in sari’s en hoofddoeken met felle kleuren. Myanmar was afgesloten van het Westen en al bent u niet spiritueel, dit land zal u betoveren. En iedere foto is een plaatje.

Thailand toeristisch?

Ga naar het noorden, doe een jungletrekking door het Nationaal Park. Pak zeker Bangkok mee, ‘you love it or you hate it’, die stad heeft voor ieder wat wils. En dan heerlijk aan een parelwit strand relaxen. Die vinden we aan de kleine eilanden in het zuiden, weg van het massatoerisme.

De Malediven minimaal ‘Once in a Lifetime’!

Geniet van helder turkoois water, deze eilanden zijn er voor de optimale ontspanning en puurheid: hangmat, boeken, snorkelset. Klaar.

Sri Lanka… Serendib, Ceylon tea and spicy curry

Parelvormig paradijsje, een mooie mix van Boeddhistische tempels, koloniale theeplantages, stranden en luipaarden spotten in het Nationaal Park. Lekker onderweg met uw eigen chauffeur.

Cambodia: Tomb Raider filmlocatie… en ook heel ongerept

Deze vriendelijke bevolking, zo lang onderdrukt. Nog nauwelijks toerisme buiten de hoofdstad en de tempels van Angkor Wat. Eten in het restaurant van Angelina & Brad Pitt? Relaxen aan zee in Sihanoukville of… Koh Rong?