Kom naar Indonesië

Proef de oude koloniale sfeer, loop in de voetsporen van Max Havelaar en ervaar de hartelijkheid van de bevolking, de ongereptheid van de jungle en zijn bewoners, de dieren.

 

Ontdek de Filipijnen

Bij onze eigen eerste trip naar deze eilanden-archipel waren we zeer verbaasd over de enorme schoonheid en unieke reismogelijkheden. De vriendelijke bevolking, baaien met enkele bootjes, witte stranden van het schone Boracay en onze snorkelavonturen in El Nido tussen enorme scholen vissen, we hebben er boven verwachting enorm genoten. Inmiddels na vele reizen kennen we de regio’s op ons duimpje dus bel voor jouw mooiste reis!

Bekijk India

Wees uw eigen cameraman als u de reisindrukken van dit kleurrijke land vastlegt. De geur van sandelhout en jasmijn, het ritueel wassen in de rivier, de kleurrijke specerijen op de markt en nog meer dan u zich kunt voorstellen. Schrijf zelf het videoverhaal over dit land.

De jungle van Maleisië

Diep in de jungle van Sarawak in Maleisie vind je de iban-stammen die nog puur natuur leven. Ontdek de onderwaterwereld van eilandjes als Pangkor Laut, Perhentian of Rendang waar je prachtig kunt snorkelen of duiken. Wie de oude Engelse koloniale route wil ontdekken, mag Melakka en Cameron Highlands niet missen. Zorg dat je niet de toeristische routes neemt, maar op tijd van de gebaande paden wijkt in dit land.

Ontdek als eerste Myanmar.

Er komt nog nauwelijks een reiziger en dat maakt dit land puur. U ontmoet mannen in longyi’s en vrouwen in sari’s en hoofddoeken met felle kleuren. Myanmar was afgesloten van het Westen en al bent u niet spiritueel, dit land zal u betoveren. En iedere foto is een plaatje.

Thailand toeristisch?

Ga naar het noorden, doe een jungletrekking door het Nationaal Park. Pak zeker Bangkok mee, ‘you love it or you hate it’, die stad heeft voor ieder wat wils. En dan heerlijk aan een parelwit strand relaxen. Die vinden we aan de kleine eilanden in het zuiden, weg van het massatoerisme.

De Malediven minimaal ‘Once in a Lifetime’!

Geniet van helder turkoois water, deze eilanden zijn er voor de optimale ontspanning en puurheid: hangmat, boeken, snorkelset. Klaar.

Sri Lanka… Serendib, Ceylon tea and spicy curry

Parelvormig paradijsje, een mooie mix van Boeddhistische tempels, koloniale theeplantages, stranden en luipaarden spotten in het Nationaal Park. Lekker onderweg met uw eigen chauffeur.

Seychellen: de mooiste stranden met enorme rotsen

Vele van onze gasten blijven het zeggen na thuiskomst uit de Seychellen: dit is het paradijs! Zelden zul je eilandhoppen en bij ieder strand weer roepen: ‘Maar dit strandje is nog mooier!’. Na onze recente uitgebreide inspectiereis kunnen we je precies zeggen op welk eilandje je moet zijn. Curieuze is geweldig om schildpadden te zien, er vlakbij snorkel je boven unieke koralen en zie je de mooiste visjes. Relaxen is heerlijk op La Digue, ga er zeker fietsen.

Vietnam, smullen en zo veelzijdig

Dit uitgerekte land heeft veel om te bewonderen. In het noorden vind je de beroemde Halong Bay, de bergstammen en hoge gebergtes met kleine dorpjes. Misschien vind jij net als wij Ninh Binh veel mooier dan SaPa, wat al behoorlijk toeristisch is geworden. De stranden van Danang en Hoi An zijn perfect om even te relaxen voor je de geschiedenis van Saigon, de tunnels en Mekong Delta in duikt. Hou er rekening mee dat je toch wel twee tot drie weken moet reizen om het land goed te ontdekken.

Cambodia: Tomb Raider filmlocatie… en ook heel ongerept

Deze vriendelijke bevolking, zo lang onderdrukt. Nog nauwelijks toerisme buiten de hoofdstad en de tempels van Angkor Wat. Eten in het restaurant van Angelina & Brad Pitt? Relaxen aan zee in Sihanoukville of… Koh Rong?

Stopover

Op jouw vlucht naar Azië kun je altijd een stopover maken, in Singapore of Hongkong bijvoorbeeld, in Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Jakarta of Kuala Lumpur. Laat het ons weten en we zorgen dat je reis start met een leuke city trip.