HONEYMOON OF TROUWEN IN AZIE

Voor vele gasten organiseerden wij hun honeymoon in Azië. Bali blijft een populaire en romantische bestemming voor uw huwelijksreis, zeker in een prive-villa met eigen zwembad en personeel dat voor u kookt. In Thailand wordt u verwend met een welkomstmassage en verblijft u in een villa op het strand in bijvoorbeeld Phi Phi-island of het romantische Koh Phangan.

Maar ook de Malediven zijn populair: een culturele rondreis door Sri Lanka afsluiten met een verblijf op het mooiste tropische eiland van uw keuze, betaalbaar tot en met super deluxe.

De Filipijnen is een opkomende bestemming voor honeymooners. De eilanden zijn schitterend: witte stranden, prachtige snorkellocaties en een unieke natuur. Een combinatie van eilanden is aan te raden. Een van de hoogtepunten is samen snorkelen met walvishaaien! De meeste honeymooners kiezen voor Bohol, Cebu en El Nido. De luxe variant is een combinatie van Cebu, Palawan en El Nido.

Bij iedere reis die u bij ons boekt wordt u volledig in de watten gelegd: de hotels zullen u zeer verwennen en als hoenymooners krijgt u allerlei gratis extra’s.

TROUWEN IN BALI OF LOMBOK

Trouwen in Bali of Lombok is een bijzonder en zeer speciaal huwelijk. U kunt op het strand trouwen, in de tuin van uw resort of in een Boeddhistische of Hindoeïstische tempel. Wij regelen voor u uw hele huwelijk:

  • een eigen ceremoniemeester die alles voor u coördineert,
  • de volledige plechtigheid met de priester (teksten van uw plechtigheid etc)
  • de aankleding van de locatie en het bruidsboeket
  • alle officiële documenten om uw huwelijk in Nederland bij thuiskomst te legaliseren
  • een professionele topfotograaf, uw fotoboek, CD met alle foto’s

Voor koppels regelen wij ook hun getuigen en voor kleine en grote groepen hebben wij met resorts speciale arrangementen voor hun verblijf en vervoer. Zoek niet langer de ideale bruiloft, vier het op Bali en besteed het aan ons uit, dan hoeft u alleen nog te genieten. Na twee goede voorbesprekingen in Nederland hoe u de reis en de plechtigheid wenst, kunt u daarna alles aan ons overlaten en hoeft u alleen nog te genieten.
Een huwelijksceremonie in Bali kost vanaf EUR 500 en een professionele fotograaf vanaf EUR 600 (inclusief fotograaf, schitterend handgebonden boek en CD)