Minimaal een keer in je leven… De Malediven
De Malediven liggen op 1.5 uur vliegen van Colombo (Sri Lanka) vandaan, dus een perfect verblijf op uw tropisch paradijs wordt werkelijkheid! Honeymoon of niet, de Maldiven zijn een paradijs voor de snorkelaars en duikers vanwege het onderwaterparadijs dat wordt gevormd door de vele dieren als walvissen, dolfijnen, manta-roggen, vissen en koralen.
De eilanden worden bedreigd door natuurverschijnselen als El Nino en opwarming van de zee. Nu dus tijd om te gaan!

Ceylon, Serendib, Sri Lanka. Ontdekkingsreizigers en handelaren gingen u voor. Bij terugkeer spraken zij al over de charme, de schoonheid en de rijkdommen van dit land. Mooi te combineren met de Malediven.Het is een paradijs. De warme tropische zon en de koele bries van de oceaan met uitgestrekte stranden en tropische bergen in de binnenlanden.

Hier groeit de authentieke, verse thee en vindt u vele vogels, vlinders en luipaarden in de jungle van de Nationale Parken.

Een land met een mengelmoes aan religies en culturen, waar traditie en het geloof dateren van duizenden jaren geleden. Monniken en kloosters, tempels met oude schilderingen; er is zo veel om te bewonderen en zo veel afwisseling.

Dit kleine schateiland is exotisch en puur, de bevolking geeft u een warm welkom. Gekleurde sari’s in de theeplantages, met de trein vol lokale mensen die u hun snacks laten meeproeven, op jeepsafari naar de luipaarden. Houd uw camera in de aanslag want Sri Lanka is echt fotogeniek.

Wij stippelen uw ideale route uit van Colombo, via het olifantenweeshuis bij Pinnaweela naar de tempels van Kandy naar het Yala National Park en laat u bij Negombo jonge schildpadden vrij.

Wilt u na uw reis relaxen aan het strand? Dat kan perfect in Galle, het koloniale dorp aan de zuidelijkste punt. Hier kunt u overnachten in koloniale hotels.

Reissuggesties

Hier vindt u voorbeelden van reizen die wij boekten voor onze gasten. Wij adviseren in maatwerk reizen dus we passen de reis aan aan uw wensen. De reizen zijn inclusief: hotelovernachtingen op basis van tweepersoonskamer logies en ontbijt, chauffeur, gidsen, tourtjes, transfers en binnenlandse vluchten. U verblijft altijd in bijzondere, kleinschalige boutique hotels of villa’s. De ticketprijzen vindt u separaat want zijn zeer verschillend per seizoen. De prijzen zijn op basis van twee personen.