U wilt het echte reizen ervaren. Plekken zien die typisch zijn voor Travelboutique: de plekken die voor anderen verborgen blijven!

Misschien weet u al wel waar u heen wilt en wanneer, wat u graag wilt beleven, u weet goed in wat voor bungalow u wilt verblijven, kleinschalig, tussen de lokale mensen. Op de fiets een eiland verkennen. Maar een paar dingen weet u zeker:

 • U wilt echt maatwerk, geen bouwstenen, standaardroutes en goedkope hotels vol landgenoten
 • U heeft geen zin om avonden op het internet en in reisgidsen te zoeken
 • U wilt graag advies aan huis of lekker snel via de mail
 • U wil graag advies van iemand die op die bestemming is geweest, dan krijgt u de mooiste reis.

Dan belt u ons. Wij nemen u mee naar plaatsen, kleinschalige resortjes en bijzondere bezienswaardigheden. Vuurvliegjes die ’s avonds langs vliegen, zwemmen met walvishaaien, raften in een kolkende rivier.

Travelboutique

 • heeft jarenlange ervaring met reizen en adviseert op basis daarvan
 • biedt u maatwerk reizen tegen een betaalbaar tarief
 • zoekt voor u bijzondere accommodaties en ongerepte bezienswaardigheden
 • brengt u in contact met de lokale bevolking, ver weg van het massatoerisme
 • schept voor u de voorwaarden om kennis te maken met de essentie van de cultuur
 • biedt u als reiziger naar iedere bestemming een uitgebreid informatiepakket inclusief ‘Behind The Seen’ en ‘The Inspirational Book List’, een door TravelBoutique exclusief samengestelde lijst met boeken die u extra inspireren als u op reis bent
 • biedt u bij een reis naar Bali een ‘Culinaire Lijst’ van de meest verfijnde restaurants van Bali en voor de dames een ‘Shopping Guide’ voor de mooiste fashion boutiques

En het allerbelangrijkste:

 • geeft advies uit ervaring. Bijgaand een visueel overzicht van de bestemmingen die wij bezochten:

Argentinië, België, Brazilië , Cambodja, China, Duitsland, Griekenland, Egypte, Filippijnen (4x), Frankrijk, Frans-Polynesië, India (4x), Indonesië (21x naar de verschillende eilanden: Sumatra, Java, Bali, Lombok, Gili, Komodo & Rinca, Sulawesi en Papua Raja Ampat), Italië, Luxemburg, Malediven, Mauritius, Myanmar, Nepal, Paaseiland (Chili), Paraguay , Portugal, Qatar, Seychellen, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Tibet, Turkije, Uruguay, VAE , Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten.

Reizen is geweldig in alle opzichten

Waar wij het meest van genieten? Wij houden van nieuwe plekjes, steeds weer op zoek naar een nieuw, origineel resort of bungalowtje, een klein dorp, een mooie wandeling. Ik hou ervan verrast te worden, een mooi levensverhaal te horen, mee te wandelen met een gids die vol passie vertelt over een tempel of een oerang oetan. Wij verblijven graag in middenklasse hotels en aan het einde van de reis doen we het wat luxer, met een ontbijtbuffet en lekkere lange dagen aan zee. Het meest bijzondere blijven de mensen en hun verhalen, een leuk gesprek met iemand die je niet kent op een luchthaven waar werelden kruisen. Oog in oog met bijzondere dieren is ook onvergetelijk. En ceremonies op de bestemming: een meditatie met Boeddhistische monniken, een Balinese bruiloftceremonie, het Holi-festival in India, de bootraces ter ere van Boeddha op het Inle Lake!

Laat u adviseren door iemand die op die bestemming is geweest, dan krijgt u de mooiste reis.

In een wereld waarin alle informatie te koop is, via reisboeken, reisgidsen, apps, internet, mobiele telefoon, kranten en reistijdschriften, is het nog steeds lastig om te kiezen. Misschien zelfs wel moeilijker dan voorheen, omdat er steeds meer informatie beschikbaar is en veel mensen als ‘maximizers’ streven naar de perfecte reis.

U bent het hele jaar druk met uw werk, partner, huis, tuin, huisdieren, auto, gezin… Reizen is een vak. Laat ons u adviseren naar uw wensen, wat voor u de mooiste route is. Met een mooie afwisseling van avontuur, nieuwe ontdekkingen, natuur, mensen en cultuur. En relaxen natuurlijk.

Reizen is beweging, verplaatsing, overschrijding van de vertrouwde grenzen. Zowel in de fysieke omgeving als in de geest. In de geschiedenis ging men op reis als pelgrim, op ontdekkingsreis of vocht om een land te veroveren. En voor de handel om er rijk mee te worden. Nu wil de mens de wereld met zijn eigen ogen zien, onszelf tegen komen en de dingen anders leren zien. Je bent niet bevangen in je gedachten en lijstjes.

Reizen brengt je in het hier en nu.

Iets van een reis draag je altijd met je mee.

The more you travel, the richer you become.

Travelboutique

TRAVELBOUTIQUE is de specialist in maatwerk reizen naar India, Indonesië, Myanmar, Thailand, Cambodja, De Filippijnen, Sri Lanka & de Malediven en de Seychellen. Met jarenlange ervaring in reizen naar deze bestemmingen. Daarom kunnen we u de mooiste resorts en villa’s aanbieden en u meenemen naar de meest bijzondere plaatsen en bezienswaardigheden. Met een reis van TRAVELBOUTIQUE ontdekt u het echte reizen. Het advies is op maat en de service is persoonlijk.

In uw villa, resort of hotel heet het personeel u welkom als familie. U bezoekt plaatsen die u niet in de reisgids of op het internet vindt. Uniek en puur.

Vliegen doet u alleen met de beste en meest gastvrije luchtvaartmaatschappijen die er zijn. Met de juiste luchtvaartmaatschappij begint het genieten al aan boord. Wij hebben speciale contracten met diverse luchtvaartmaatschappijen. Doordat TRAVELBOUTIQUE gebruik maakt van een wereldwijd reserveringssysteem is het mogelijk om iedere vlucht of hotel te boeken. En dat tegen tarieven die lager liggen dan de gemiddelde tarieven op internet, zeker als u een rondreis maakt. Wees slim en plan de reis op tijd, dan zijn de tickets namelijk betaalbaar, ook voor het hoogseizoen.

Hoewel TRAVELBOUTIQUE gespecialiseerd is in de boutiques in Azie, maken wij voor u graag een reisvoorstel voor een reis met een bijzonder thema of naar een andere bestemming. Zo maakten wij een voorstel op maat voor onze gasten naar: Dubai, Curacao, Ibiza, Milaan, Rome en Florence.

Ons advies is compleet: wij adviseren u tevens over de benodigde verzekeringen, inentingen, paspoort en visum.

Dankzij de samenwerking met lokale partners in Azië en de aansluiting op een wereldwijd reserveringssysteem, kunt u voor iedere reis en bestemming bij ons terecht.

Ons advies en de kosten

Allereerst bespreken we uw wensen. Wat voor reis heeft uw voorkeur? Wilt u deze keer relaxen of juist op avontuur?

Aan een rustig strand met een boek of een hiking door de jungle, op zoek naar oerang oetangs? De hectiek van een stad en een cocktail in een rooftop-bar of toch liever een massage aan het strand? Wij combineren uw wensen tot de ideale reis.

Uw ideeën over reizen en uw wensen zijn voor ons de essentie van een reis. We adviseren u persoonlijk in de mogelijkheden die wij kennen uit eigen ervaring. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. En zo komen we tot een uniek reisvoorstel. Dat voorstel is geheel op maat gemaakt en bevat al onze ervaring en tips van de lokale partners. Zo is iedere reis uniek. Want iedere reiziger is uniek. Wilt u een voorproefje klik dan hier…

Nadat we het voorstel besproken hebben en het geheel naar wens is, reserveren wij uw reis. Daarbij betaalt u dan geen kosten. Onze advieskosten zijn inbegrepen in de reissom. Dan ontvangt u tevens het exclusieve informatiepakket: ‘Behind the Seen’ en ‘The Book List’, een speciaal door TRAVELBOUTIQUE samengestelde lijst met boeken om u tijdens de reis extra te inspireren. Bij de boeking betaalt u de tickets direct en 15% van de reissom. Zes weken voor vertrek maakt u de restant reissom over. En dan kan het genieten al bijna beginnen! Drie weken voor vertrek sturen we u de vertrekpapieren.

Na de reis nemen wij altijd contact met u op hoe u de reis heeft ervaren. Uw belevenissen en avonturen zijn voor ons een inspiratiebron en helpen ons de toekomstige klanten goed te adviseren. Want als u een mooie reis heeft gehad, is dat voor ons het allerbelangrijkst!

Alleen Advies
Wilt u liever alleen advies? Dat kan ook. Voor een advies vragen wij EUR 150 excl. BTW per persoon, of we rekenen achteraf op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. U krijgt van ons dan advies over de bestemming, tickets en airlines, plaatsen, bezienswaardigheden, excursies en reistijden in de bestemming plus vaccinaties, paspoort en visum. U kunt dan besluiten de reis bij ons te boeken zodat het u veel tijd bespaart of besluiten de reis zelf verder te organiseren. Hou er rekening mee dat als u de reis zelf organiseert, u geen dekking heeft van SGR, Calamiteitenfonds, verzekeringen en 24/7 assistentie in het buitenland.

Onze goede doelen

TRAVELBOUTQUE is niet alleen betrokken bij de bestemmingen als reisspecialist, wij vinden het belangrijk ook betrokken te zijn bij de samenleving op bestemming.

ONS GOEDE DOEL IN BALI
Zo ondersteunen wij sinds 2006 ‘Oog voor Bali’, een kleinschalig privéproject in Bali voor oogoperaties in samenwerking met oogchirurg mevrouw doctor A.A. Mas Putra (tevens docent aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit van Denpasar, Bali). Het team van artsen kan door de sponsoring voorzien in oogoperaties voor de lokale mensen wanneer zij niet over voldoende financiële middelen beschikken. Onze sponsors zijn onder andere: Weekblad Margriet, Golfclub Landgoed Bergvliet en vele vrienden en kennissen. Door de sponsoring kunnen we Balinese mensen weer laten zien, waardoor zij weer meetellen in de maatschappij en kunnen voorzien in hun levensonderhoud.

Sinds 2009 ondersteunen wij het project ‘Lembaga Perlindungan Anak’ van mevrouw Nyoman Masni, voormalig Officier van Justitie in Bali. Zij richtte een lagere school op in Denpasar voor kinderen van wie de ouders hierin niet kunnen voorzien. Sinds twee jaar verzorgt zij tevens de begeleiding van kinderen die slachtoffer zijn geworden van misbruik. Onze sponsoring maakt het mogelijk dat de kinderen schoolboeken kunnen kopen en bijvoorbeeld een dagje op schoolreis kunnen.

Gastcollege aan NHTV

Wij werken samen met de NHTV (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer) in Breda. We geven gastcolleges over Marketing en tour operating in de reisbranche. Daarnaast begeleiden we studenten in hun scriptie en werken mee aan onderzoeken door studenten. Zo wordt kennis gedeeld tussen de reiswereld en studenten die graag in onze branche willen gaan werken. Ook helpen wij stagaires met hun stages, vluchten en verblijf in Azie, zowel van NHTV als van de Hotelschool.

Ook volgen wij jaarlijks de Masterclass Reizen van de NHTV. Altijd weer een inspirerende en leerzame Masterclass over ons vakgebied.

Privacy verklaring

Travelboutique gaat zorgvuldig met de persoonsgegevens om van haar klanten. Ons privacy beleid staat in detail beschreven in onderstaand document. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor de privacy verklaring van Travelboutique

Uw zekerheden

Wij zijn lid van: Stichting Garantiefonds Reisgelden, Calamiteitenfonds en VVKR.

TRAVELBOUTIQUE, KvK 55156150, is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Binnen de grenzen van de SGR-regeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

TRAVELBOUTIQUE, KvK 55156150, is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerd reis: – (een deel van ) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Ook is Travelboutique lid van de VVKR. Dit de Vereniging van Kleine Reisorganisaties. Het is een fijne vereniging van kleine reisondernemers die uit passie werken en hun bestemming perfect kennen. Wij delen onze ervaringen en bundelen kennis en inkoopkracht. Een keurmerk dus voor gespecialiseerde en betrouwbare reisorganisaties.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Travelboutique