Reizen naar Bali is reizen naar het paradijs. In het zuiden zie je resorts vol landgenoten en massale bestemmingen, maar wie met ons mee reist naar het midden en het uiterste westen van het eiland, komt op unieke plekken waar de mooiste resorts en villa’s te vinden zijn. De hotels zijn gebouwd door lokale eigenaren met enorm goede smaak voor architectuur, sfeer en decoratie. Luxe zwembaden, fijne ruime villa’s met personeel en verfijnde kookles, wandelingen door de jungle met gids of Spa behandelingen: ook de belevenissen zijn op hoog niveau.

Luxe Reizen naar Bali: Welke Bali reizen boekten wij eerder?

Luxe Reizen naar Bali: Wat beleef je hier?

Infinity Pool aan zee

Inmiddels zijn er in Bali vele resorts en villa’s met een infinity pool. In Bali kun je kiezen of je een uitzicht wilt op zee (Sanur The Fairmont, 180 Uluwatu, Rock Bar Ayana Jimbaran, Alila en W Hotel in Seminyak) of op de natuur (Ubud Baji Resort, Komaneka Bisma, Four Seasons, Hanging Gardens Resort). Genoeg plekjes om vanuit je zwembad van de pure natuur te genieten!

Zwem in de hemel in Munduk Moding Plantation

Dit resort is een van onze ‘best kept secrets’. We willen vooral niet dat het te druk wordt, want het is echt uniek en exclusief. Wie hier een keer in het zwembad gaat zwemmen, wil er niet meer weg. Zo’n uitzicht, dat is een ware droom! Zie ook de unieke spiegeling van de lucht in je zwembad. En vlakbij ligt de jungle waar je met de gids een leuke wandeling maakt naar vanille, cacao en de watervallen. Pure natuur!

Luxe tenten in de Rijstvelden

Luxe tenten in de Rijstvelden of bij het Snorkelparadijs van Bali

Er zijn twee luxe Glamping-locaties in Bali die jouw reis een extra spannende, avontuurlijke touch geven. De ‘tented camps’ zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Wordt wakker met de geluiden van de rijstvelden, kwakende kikkers en roepende gekko’s: dit is het echte Bali! Ga snorkelen bij Menjangan Island en zie de mooiste en meest kleurrijke koralen en vissen in Bali in de uiterste westpunt.

Luxe hotels van wereldsterren in Bali

Luxe Hotels van wereldsterren

Wie wil verblijven als een royal of een filmster, ook daarvoor heeft Bali een speciaal aanbod unieke hotels. Zoals het Bulgari Hotel, naar de sieradenlijn. Met prachtige villa’s, fantastische restaurants. Je kunt er trouwens ook alleen gaan lunchen, iedereen is hier welkom. In Amankila en Amandari is luxe heel gewoon, en toch voel je hier de authentieke Balinese sfeer. Bij Mandapa Ritz Carlton dineer je in een bamboe nestje op sterrenniveau aan de rivier. Smullen op een unieke locatie!

Luxe reis naar Bali met helikoptervlucht

Privé Zeil-cruise, Helikopter rondvlucht, Spa in Bulgari, Kookles van een sterrenchef, golfen op de mooiste banen van Bali

Wil je exclusieve trips maken en unieke ervaringen opdoen? Dan ben je bij ons creatieve team aan het goede adres. Alle tours zijn met jouw eigen prive-gids en plannen we speciaal voor jullie op maat. Zeil naar Lembongan en snorkel bij de kleurrijke koralen. Verken Bali vanuit te lucht en zie de mooie skyline met tempels en rotsen. Neem een Lulur behandeling in Spa Bulgari: de massagetherapeut scrubt jouw huis met yoghurt en rijst, je voelt je tien jaar jonger! Kookles is zo leuk om te doen, en de recepten kun je later voor je familie en vrienden thuis maken!

LUXE RESORTS/VILLA’S IN JAVA/KOMODO/LOMBOK/GILI

Ook in de andere eilanden als Java kennen we de meest luxe resorts met de heerlijke Indonesische sfeer: zoals Tugu Malang, Yogya Amanjiwo vlakbij de Borobudur, Mesastila op een koffieplantage en nog veel meer dus bel gerust voor advies.