Bahama’s reizen: Relaxen op een tropische eiland met mooie snorkelplekjes en zwemmen met varkens!

De Bahama’s zijn een eilandengroep onder Florida, op een half uur vliegen van Miami.

Welke Bahama’s reizen op maat boekten wij eerder?

Wij boekten eerder strandvakanties naar de Bahama’s voor onze gasten. Zij verbleven 10 dagen in Hyatt BaHaMar hotel of in het beroemde Atlantis Bahama’s (van dezelfde keten als Atlantis Dubai).

Combineren van New york en Bahama’s of Florida en Bahama’s is prima mogelijk.

Reisvoorbeeld New York, Florida en Bahama’s

Reizen naar Bahama’s: Wat beleef je hier?

Bahama’s: tropische eilanden en stranden

Bahama’s: tropische eilanden en stranden

De goede hotels hebben allemaal een mooi strand en fijn zwembad om aan te relaxen. Dat is een fijne start van jouw vakantie. Met een uitzicht op de turquoise zee kun je even opwarmen en tot rust komen.

Zwemmen met dolfijnen, roggen en varkens

Zwemmen met dolfijnen, roggen en varkens

Er zijn kleine baaien waar je zo het water inloopt en kunt gaan snorkelen. Die mooie snorkelplekken staan met paaltjes aangegeven en voorvertrek krijg je van ons de beste plekjes door om schildpadden te zien, met dolfijnen te zwemmen en waar de varkentjes graag met mensen poedelen in de zee.

Sportief en actief in de Bahama’s

Sportief en actief in de Bahama’s

Je kunt hier veel sporten beoefenen en naast het relaxen ook actief bezig zijn. Ga zwemmen, snorkelen of leer surfen. Het is ook de plek om je eerste duikles te nemen, want er zijn heel goede duikscholen voorzien van uitstekende materialen.

Heerlijk eten en relaxen

Heerlijk eten en relaxen  

Bij je hotel kun je lekker eten en er zijn heel veel tentjes die we kunnen aanraden om kennis te maken met de authentieke mix van Amerikaanse,Italiaanse, Japanse en Caraïbische keuken. De hotels zijn zeer gericht op service en het personeel doet alles om het je naar de zin te maken.