Dag 1

Vandaag start jullie reis en vliegen jullie van Amsterdam naar Miami. Als je eenmaal bent ingestapt, begint de reis. Tijdens de vlucht kunt u eindelijk dat boek lezen waar u niet aan toe kwam of de nieuwste films bekijken. Bij aankomst brengt de chauffeur je naar het hotel in Miami. Jullie verblijven in het Loews Hotel.

Dag 2, 3, 4 & 5

Miami, verblijf in het hotel.

Dag 6

Jullie gaan met de taxi naar de airport van Miami en nemen het vliegtuig van Bahamas Air naar Nassau.
Aangekomen in de Bahama’s nemen jullie de taxi naar het Atlantis Hotel in de Bahama’s en overnachten in het Atlantis Coral Tower in een standaard kamer met twee bedden en uitzicht op het terras. Dit Atlantis hotel is gebouwd in dezelfde stijl als het Atlantis hotel in Dubai. 11 zwembaden, een golfbaan en een waterpark, restaurants, de leukste excursies in en om het park en het eiland en snorkelen en duiken bij de koraalriffen. Hier kun je heerlijk relaxen en leuke dingen ondernemen als je zin hebt.

Dit hotel maakt onderdeel uit van het bekende Atlantis hotel op Paradise Island nabij Nassau in de Bahama’s. Op het terrein van de Atlantis hotels liggen meerdere hoteldelen waaronder The Coral Tower. Als gast kunt u gebruik maken van nagenoeg alle faciliteiten van alle hotels. Tot deze faciliteiten behoren onder andere diverse zwembaden, restaurants, sport en spel mogelijkheden, golf, kinderclubs, georganiseerde activiteiten/excursies, een spa en nog veel meer. Ook het zien van haaien, dolfijnen en tropische vissen kan zomaar in het zwembad of in de waterglijbaan. Voor een aantal van deze faciliteiten worden kosten in rekening gebracht.

Dag 7

Bahama’s, Atlantis Coral Tower hotel standaard kamer.

Bahama’s

Wuivende palmbomen, schitterende stranden, bijna alle dagen zon en een watertemperatuur van minimaal 20 graden. Dit vindt u op één van de 700 eilanden van de Bahama’s. Dit moet Willem van Oranje ook aangesproken hebben toen hij aan wal kwam en de hoofdstad Nassau benoemde. De eilanden Grand Bahama en New Providence met Paradise Island zijn prachtige vakantiebestemmingen. Voor watersporters is het een uniek gebied; u kunt er zeilen, zwemmen, snorkelen, waterskiën en (koraal-duiken). In Nassau zijn koloniale gebouwen, musea, gezellige markten, winkelstraten en een bruisend uitgaansleven te vinden!

De Bahama’s bestaat uit een archipel van 700 eilanden en 200 zand/koraalplaten, die zich bevinden in de Atlantische Oceaan ten oosten van Florida. Van alle eilanden zijn er slechts 30 bewoond. Het grootste eiland is Andros. U bereikt de Bahama’s bijv. door een één uur durende vlucht vanaf Florida of met een cruiseschip. De onderwaterwereld van de Bamaha’s staat bekend om grote roofvissen waaronder vele soorten haaien. Dit komt door de variatie van zandbodems, koraalriffen, mangrovebossen en de warme golfstroom. De hoofdstad Nassau ligt op New Providence. Dit is een populaire cruise haven. In Nassau kunt u wandelen over Bay Street en de Straw market of Fort Charlotte bezoeken. In het Popeymuseum wordt u geïnformeerd over de periode van de slavernij en Ard Astra Gardens is een fantastische dierentuin ontstaan om de met uitsterven bedreigde flamingo te redden. Even buiten Nassau vindt u geweldige stranden (bijv. Cable Beach).

Dag 8, 9 & 10

Bahama’s, Atlantis Hotel.

Dag 11

Jullie gaan met de taxi naar de airport van Nassau voor de vlucht naar New York. De chauffeur brengt jullie naar het hotel in New York. Voor vertrek krijg je alle tips over deze stad en wat je er kunt bezoeken en ontdekken.

The ZNYC Hotel

Aan de overkant van de Queensborough Bridge liggen diverse woonwijken die goede hotels en een makkelijke verbinding met Manhatten hebben. Het Trendy, in Jazz stijl ingerichte, Hotel Z ligt op 10 minuten lopen van de brug die Queens met Manhattan verbindt. Met de metro bent u in 25 minuten op Times Square. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een shuttleservice naar de stad en leenfietsen (beide onder voorbehoud van wijzigingen) een restaurant/bar en loungebar op het dak.

Dag 13, 14 & 15

New York, hotel ZNYC Hotel.

Dag 12

De chauffeur haalt jullie op en brengt je naar de airport van New York. Je vliegt met KLM/Delta naar Amsterdam. Einde van de reis.

De prijs van deze reis is: EUR 800 voor de tickets in het laagseizoen (Amsterdam-Miami-Bahama’s-New York-Amsterdam)

En de reis in de VS (hotels, transfers) kost vanaf (laagseizoen) EUR 1.800 per persoon.

Hotels: Miami Loews Hotel aan zee, Bahamas Atlantis Hotel, New York ZNYC Hotel. De reis en de prijs is op basis van tweepersoonskamers en transfers airport-hotel zijn inbegrepen, behalve in de Bahama’s.

Bij een verblijf in het Hyatt Hotel BaHaMar is de prijs ongeveer gelijk.

Als je deze reis maakt in toeristenklasse hotels, is de prijs ongeveer EUR 800 voor de tickets (laagseizoen, hoogseizoen EUR 1200-1400 per persoon) en de reis (hotels en transfers) vanaf EUR 1.300 per persoon.

Overige kosten: alle maaltijden, entreegelden en excursies, evt huurauto, visum (ESTA) verklaring voor bezoek aan de VS, geldig paspoort. Reis- en annuleringsverzekeringe, inentingen en vaccinaties.