Travelboutique in de pers

Onze mooie reizen en trips komen ook regelmatig in de pers. We ontmoetten op reis en in Nederland regelmatig journalisten en reislustige schrijvers bij wie onze werkwijze zeer aanspreekt. Dat varieert van het gerenommeerde Financieeel Dagblad tot  het reismagazine van Nederland: National Geographic Traveler. Lees mee met onze avonturen.

Publicatie Reisbizz: Debby Schipper cruise door Azie
Cruise met HAL Holland America Line van Hongkong naar Singapore.
Zeven prachtige landen in twee weken!

15 december 2023

DEBBY SCHIPPER-Snelders (Travelboutique) maakte een cruise met de Holland America Line dwars door Azie. Ze voer van Hongkong naar Singapore via de Filipijnen, Maleisie, Vietnam, Thailand. Op de terugreis bezocht ze ook Dubai.

Voor Reisbizz brengt ze verslag uit van deze bijzonderen cruise. 

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel Reisbizz

Publicatie Reisbizz: Debby Schipper bezoekt Saoudi Arabie
Jarenlang was het koninkrijk Saoudi Arabie voor reizigers geen toegankelijk land. Reizigers uit 49 landen kunnen tegenwoordig een visum aanvragen en het land ontdekken.

Debby van Travelboutique bezocht het land onlangs

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel Reisbizz

Publicatie Reisbizz: De vooroordelen over Saoudi Arabie zijn onterecht

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel Reisbizz

ReisBizz, High End Special: Luxe hangt altijd samen met duurzaamheid, welzijn en beleving’
Debby ging drie weken op luxe zakenreis naar de Malediven. Wel in gezelschap van haar man Hans en dochter Lotus-Loveday. In JOALI BEING was het Retreat gedurende de zomer namelijk speciaal open voor reizigers met kinderen. In Reisbizz Magazine vertelt Debby over de reis waarin de nieuwe hotels, resorts en eilanden van de Malediven bezocht. 

Lees het volledige artikel uit de ReisBizz High End Special hier: artikel ReisBizz

Travel Book: ‘Van Effectenbeurs naar eigen Tour Operator’.
Travelboutique bestaat bijna tien jaar. ‘Debby had als student Toerisme altijd de droom een eigen reisorganisatie te beginnen, maar belandde in de financiële wereld als beleggingsadviseur. Toch kruipt het reisbloed waar het niet gaan kan en schreef ze een op het strand van Bali een business plan voor haar inmiddels succesvolle Travelboutique.’Lees hier het volledige artikel in Travel Book:

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel Travel Book

Financieel Dagblad: ‘Op het strand van Bali schreef ik mijn business plan’.
Het roer om, dat is hoe wij begonnen zijn met Travelboutique. Daarom kwam de journalist van FD bij ons uit voor de rubriek ‘Kantelpunt’. Uit de corporate bankwereld naar de wereld van reizen, want die passie en hobby hadden we al jaren. Nu hebben we er ons beroep van gemaakt. Van je hobby je beroep maken? Lees hier hoe wij dat deden:

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel FD

Financieel Dagblad: Oranje Fietsen in Old Delhi
Zoals een bijzondere reis in India die door het Financieel Dagblad werd gepubliceerd. We zaten op de fiets in Delhi, kris-kras door de oude binnenstad. Vind je het leuk om even met ons mee te fietsen? Lees dan dit artikel uit de reeks Wereldveroveraars: ‘Oranje Fietsen in Old Delhi’

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel FD

National Geographic Traveler: Travelboutique = Reizen met Waarde
National Geographic Traveler is dol op bijzondere reizen en bestemmingen. En uiteraard zijn wij dol op dit mooie magazine. Lees hier waarom redacteur Paul Romer van National Geographic Travelboutique zo bijzonder vindt:

Klik hier om het volledige artikel te lezen: artikel NGT