Travelboutique in de pers

Onze mooie reizen en trips komen ook regelmatig in de pers. We ontmoetten op reis en in Nederland regelmatig journalisten en reislustige schrijvers bij wie onze werkwijze zeer aanspreekt. Dat varieert van het gerenommeerde Financieeel Dagblad tot  het reismagazine van Nederland: National Geographic Traveler. Lees mee met onze avonturen.

Travel Book: ‘Van Effectenbeurs naar eigen Tour Operator’.
Travelboutique bestaat bijna tien jaar. ‘Debby had als student Toerisme altijd de droom een eigen reisorganisatie te beginnen, maar belandde in de financiële wereld als beleggingsadviseur. Toch kruipt het reisbloed waar het niet gaan kan en schreef ze een op het strand van Bali een business plan voor haar inmiddels succesvolle Travelboutique.’Lees hier het volledige artikel in Travel Book:

Bijlage: artikel Travel Book

Financieel Dagblad: ‘Op het strand van Bali schreef ik mijn business plan’.
Het roer om, dat is hoe wij begonnen zijn met Travelboutique. Daarom kwam de journalist van FD bij ons uit voor de rubriek ‘Kantelpunt’. Uit de corporate bankwereld naar de wereld van reizen, want die passie en hobby hadden we al jaren. Nu hebben we er ons beroep van gemaakt. Van je hobby je beroep maken? Lees hier hoe wij dat deden:

Bijlage: artikel FD

Financieel Dagblad: Oranje Fietsen in Old Delhi
Zoals een bijzondere reis in India die door het Financieel Dagblad werd gepubliceerd. We zaten op de fiets in Delhi, kris-kras door de oude binnenstad. Vind je het leuk om even met ons mee te fietsen? Lees dan dit artikel uit de reeks Wereldveroveraars: ‘Oranje Fietsen in Old Delhi’

Bijlage: artikel FD

National Geographic Traveler: Travelboutique = Reizen met Waarde
National Geographic Traveler is dol op bijzondere reizen en bestemmingen. En uiteraard zijn wij dol op dit mooie magazine. Lees hier waarom redacteur Paul Romer van National Geographic Travelboutique zo bijzonder vindt:

Bijlage: artikel NGT