Wil je naar de Filipijnen reizen, het land van de ongerepte natuur en hagelwitte stranden? De filipijnen – dat bestaat uit 7107 prachtige, tropische eilanden – is een onderschatte bestemming. Op deze schitterende eilandengroep, waar Expeditie Robinson is opgenomen, is de bevolking altijd vrolijk. Wij reizen zelf regelmatig naar de Filipijnen. Als experts helpen wij jou graag bij het boeken van een onbezorgde Filipijnen reis op maat. Je hoeft alleen maar in het vliegtuig te stappen en je landt in een idyllische wereld. Ga mee op avontuurlijke expeditie, maar wél in luxe resorts.

Welke Filipijnen reizen op maat boekten wij eerder?

Avontuurlijke of ontspannen Filipijnen reizen: Wat beleef je hier?

Filipijnen: Ongerepte natuur

Het landschap in de Filipijnen, dat zich kenmerkt door zandstranden, koraalriffen, hooggebergte, en tropisch regenwoud, is adembenemend. Expeditie Robinson wordt hier niet voor niets opgenomen. Dit prachtige land met haar tropische eilanden is nog redelijk onontdekt. Dus ben je op zoek naar het echte bounty eiland gevoel? De Filipijnen is met de pure natuur, de perfecte bestemming. Ga mee op expeditie, maar dan wel in fijne, comfortabele en luxe resorts. De meeste resorts liggen op hun eigen eiland. Wat een paradijs!

Bijzondere landschappen en kleurrijke straten in de Filipijnen

Aangekomen in de Filipijnen, reis je van smaragdgroene rijstvelden in het Noorden over de Ring of Fire van actieve vulkanen naar het zuiden. Het aanschouwen van de bergstammen met de vrolijke, kleurrijke doeken is een bijzondere ervaring. In de straten van Manila zie je kleurrijke en versierde Jeepneys (verlengde jeeps) rijden. Van dit vrolijke straatbeeld word je vanzelf blij.

Reizen Filipijnen snorkelen met walvishaaien

Duiken Filipijnen, snorkelen met walvishaaien, watersport

Voor de échte (onder)waterliefhebber en voor de avonturier is de Filipijnen het paradijs. Heb je bij Expeditie Robinson wel eens gezien hoe ze een vis vangen? Vanaf de hagelwitte stranden loop je met je snorkel het water in en bewonder je de mooiste vissen en prachtige koraalriffen. Ben je avontuurlijk ingesteld? Ga snorkelen met walvishaaien! Dit is écht spannend en een onvergetelijke ervaring. Voor wie van watersporten houdt is dit land een paradijs. Zo kun je er perfect kayakken, surfen, suppen (op een stand up paddle), wakeboarden, zeilen en natuurlijk zwemmen.

Schoon en Hygiënisch, vergeleken met de rest van Azie

Filipijnen zijn katholiek dankzij jarenlange Spaanse overheersing. In de Tweede Wereldoorlog was Amerika hun bondgenoot. Dankzij deze invloeden wordt er in de Filipijnen, ten opzichte van andere Aziatische landen, veel rekening gehouden met hygiëne. Hap mee aan een Boodle Fight: naar oud militair gebruik een tafel vol gegrilde vis, groenten en sateetjes met vers fruit. Eten met de handen is verplicht natuurlijk.

De gastvrije Filipijnse bevolking

Voel je welkom in dit gastvrije, vrolijke land, waar de lokale bevolking je niet met ‘hallo’ begroet, maar met ‘heb je al gegeten?’ De Filipino’s zijn een uitbundig, vriendelijk en creatief volk. Het eten in de Filipijnen is heerlijk en je zult je overal welkom voelen. De Filipijnse bevolking is gastvrij, vrolijk en altijd in voor een geintje.