Dag 1

Je vliegt naar Manila.

Dag 2

Vandaag haalt de chauffeur je op bij de airport en brengt je direct naar de domestic airport voor jouw vlucht naar Busuanga. Deze eilandengroep ligt op een uurtje vliegen ten zuiden van Manila en ten noorden van het grote eiland Palawan, bekend van de pure natuur en mooie baaien, stranden en koraalriffen. Aangekomen in Busuanga eiland brengt de chauffeur je naar de jetty, waar je de boot neemt naar het resort. Je komt aan in een prachtig paradijs! Welkom in Club Paradise Resort waar je in de hangmat kan relaxen, aan het zwembad een boek kunt lezen, bij het huisrif prachtig kunt snorkelen op zoek naar allerlei soorten koralen, vissen, roggen, schildpadden en zeekoeien.

Dag 3

Busuanga Club Paradise met ontbijt. Geniet vandaag van je hotel, het huisrif en het zwembad en maak een trekking naar de lagune en het viewpoint.

Dag 4

Busuanga Club Paradise met ontbijt. Tip voor vandaag: maak de eilandhopping trip met Diatoy eiland (lekker strand, lekker zwemmen), dan een zalige Boodle Fight lunch, daarna een bezoek aan de kleine eilandjes Walang Lang-Aw en Walang Tao… op een onbewoond eiland!

Dag 5

Busuanga Club Paradise met ontbijt.

Dag 6

Met de boot ga je naar het vasteland van Coron en met de auto brengt de chauffeur je naar Busuanga Bay Lodge. Weer een prachtige plek in deze eilandengroep vol paradijselijke stranden, koraalriffen en eilanden.

Dag 7

Busuanga Bay Lodge met ontbijt. Ga vandaag heerlijk snorkelen, lunchen en relaxen op South Cay eiland, wat een heerlijke plek!

Dag 8

Busuanga Bay Lodge met ontbijt. Ga vandaag zeker een eilandhopping tour maken naar de mooiste plekken van Coron: Kayangan Lake, Malcapuya Eiland, Twin Lagoon en snorkelen boven de scheepswrakken.

Dag 9

Busuanga Bay Lodge met ontbijt.

Dag 10

De chauffeur haalt je op voor de transfer naar de airport van Busuanga. Hier neem je de vlucht naar Manila. Aansluitend vlieg je dezelfde dag naar Amsterdam.

PRIJS

De prijs van deze reis is EUR 1.780 per persoon in het laagseizoen. Mail ons voor de prijs in de periode dat je wilt gaan reizen.

Inclusief: hotels met ontbijt, transfers, binnenlandse vluchten.

Exclusief: vlucht Amsterdam-Manila, die boek je al voor EUR 470 in het laagseizoen, EUR 600 gemiddeld en EUR 900 in het hoogseizoen.

Vertel ons wanneer je wil reizen, dan zoeken we voor jou de goedkoopste en snelste tickets naar Manila vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf, met KLM, Emirates, Cathay etc.

INFORMATIE

Wij zijn zeer bekend met de Filipijnen en er recent nog geweest. Dus voor vertrek krijg je alle tips over je reis, vlucht zoals paspoort, visum, inentingen, praktische tips, restaurants die we aanraden etc.