Ben je op zoek naar een One in a Lifetime reis?

Wil jij na vele ‘vakanties’ eindelijk eens op een echte, unieke, spannende reis? Ben je toe aan het zien van unieke natuur? Wil je naar een meer onherbergzaam gebied of eindelijk de Taj Mahal zien waar je al zo lang van gedroomd hebt? Of heb je een grote geldprijs gewonnen?
Dan hebben wij voor jou een mooie selectie unieke, onvergetelijke reizen samengesteld, naar de meeste unieke plekken in de wereld.
Je reist met je partner, gezin of familie of vriendengroep. Met onze maatwerkreizen is alles mogelijk.

Welke Once in a Lifetime Reizen boekten wij eerder?

Once in a Lifetime Reizen: Wat beleef je hier?

Unieke schoonheid van de natuur.

In Bhutan vlieg je naar de Himalaya, ver weg van de bewoonde wereld en maakt wandelingen door de bergen, groene dalen en trekkings met oogverblindende vergezichten. Sprookjesachtig! In de Filipijnen vaar je van eiland naar eiland en het ene strand is nog mooier dan het volgende. De walvishaaien zwemmen je tegemoet en spookdiertjes kijken je verlegen aan met hun grote ogen. De onderwaterwereld van de Malediven is uniek en nog maar enkele jaren te bewonderen met de stijgende zeespiegel.
In Tanzania verken je de Serengeti en de Ngogongoro krater. Als je een uitzending ziet op tv over Afrika, is het negen van de tien keer gefilmd in dit mooiste nationale park van Afrika. Net als de Lion King! Wij vonden deze reis zelf ook onvergetelijk mooi.

Zeldzame wilde dieren spotten  

Zeeleeuwen, walvishaaien, orang oetans, komodovaranen, spookdiertjes, paradijsvogels, mantaroggen, de Big Five, zwemmen met rifhaaien? Wij hebben het allemaal meegemaakt en vertellen je graag over waar je het kunt beleven. Uiteraard onder begeleiding van vakkundige gidsen die je naar de dieren begeleigen.

De mooiste tempels ter wereld

Jij wilde altijd al naar de Taj Mahal in India. Duizend keer een foto ervan gezien, maar nu wordt het echt tijd zelf te wandelen naar de poort, die door te gaan en de opkomende zon te zien schijnen in de fonkelende edelstenen waarmee de Taj versierd is. De ondergaande zon op de tempelcomplexen van Bagan in Myanmar is zo’n zelfde magisch moment. Pak dan ook zeker de ballonvaart de volgende ochtend. Als een vogel zweef je boven een ongerept landschap met kleine zandpaden en mooie pagodes.

Redenen waarom een cruise in de Galapagos de beste manier is van reizen

In de voetsporen van ontdekkingsreizigers

De Galapagos Eilanden zijn een unieke groep eilanden met een varieteit in dieren en vogels die enorm is. Het allermooiste is dat de zeeleeuwen, blauwpoot Jan van Genten en andere beestjes geen natuurlijke vijanden kennen en dus totaal niet schuw zijn. In het Darwin Station leer je alles over de evolutietheorie en tijdens de cruise wordt je bijgespijkerd door de gids over vulkanen en zeestromingen. Een echte leerzame en insperende reis. In Raja Ampat (Indonesie) kom je in het paradijs. Ontdekkingreiziger Wallace struinde de jungle af op zoek naar Paradijsvogels, kaketoes en papegaaien. Zodra je gaat kayakken ontdek je 350 soorten koralen, walvishaaien en manta’s. De Papua mensen zijn zo vreselijk aardig.

Jouw familiegeschiedenis herbeleven

Een reis van je leven kan ook een reis zijn in de voetsporen van je familie. Kwam jouw opa uit Java en je oma uit Sumatra? Wil jij graag het huis bezoeken waar zij woonden, leefden en werkten? Diende jouw vader in Atjeh? Of in de marine tijdens de politionele acties? Voor iedere reis in de voetsporen van je familie hebben wij de beste gidsen en helpen je uitgebreid met het uitpuzzelen (met jouw documenten) van de gepaste route.