Verenigde Staten reizen: City trips, alligatoren en tropische stranden met varkens in de Bahama’s

Wij bieden sinds enkele jaren mooie trips aan naar de Verenigde Staten. Wil jij altijd al naar New York om het vrijheidsbeeld te zien, Manhattan en al die locaties die je kent uit films en series? Laat het ons weten en we boeken een city trip. Ook goed te combineren met Bonaire, de Bahama’s of Florida.

Florida is een heerlijke staat om zelf rond te rijden. In Miami geniet je van het Art Deco district en het strand. De Cubaanse muziek en fijne cocktails zijn een must bij dit bezoek. Dan ga je rijden naar Orlando en voel je je weer jong en vrolijk in de pretparken als Magic Kingdom en Universal Studios. Sanibel Island heeft een mooie natuur, de Everglades zijn perfect om alligatoren te spotten en dan rijd je naar de Florida Keys voor een relaxweekje aan zee.

Welke Verenigde Staten reizen op maat boekten wij eerder?

Reizen naar de Verenigde Staten: Wat beleef je hier?

Vrijheidsbeeld Statue Of Libery in New York

New York: City that never sleeps!

Je komt altijd tijd te kort bij een bezoek aan New York. Wandel door Central Park, ontdek Manhattan, drink een lekkere koffie en ga shoppen op Fifth Avenue. Je kunt er fietsen huren, dan zie je wel wat meer op een dag. Hou je van muziek en dans, reserveer dan kaartjes op Broadway voor een mooie musical.

Miami

Miami

Bienvenido a Miami! De stad in het zuiden van Amerika is onze favoriet. Lekker zonnig weer, mooie Art Deco panden en fijne Zuid-Amerikaanse barretjes waar je een mixje besteld en swingende muziek klinkt. Je kunt ook hier lekker shoppen in de Mall en een yogales aan zee volgen. Het is er veilig en relaxt.

Varkentjes in de Bahama's

Bahama’s

Deze eilandengroep ligt op 45 minuten vliegen van Florida. Je kunt er fijn relaxen aan het strand in luxe hotels. De lokale mensen leven dichtbij de zee en dieren uit de zee kun je hier in alle kleuren en formaten spotten. Je kunt zwemmen met dolfijnen en er is een eiland waar varkentjes graag op het strand en in zee spelen. Je kunt er leguanen voeren en eilandhoppen zodat je op allerlei paradijselijke plekjes kunt snorkelen.

Aligators spotten in de Everglades

Orlando, Sanibel Island en de Florida Keys

Wie houdt van het gevoel van vrijheid op vakantie, pakt een vakantie met een huurauto. Rijd lekker op je eigen ritme naar de pretparken en gier het uit bij attracties als Jaws en ET! OP Sanibel Island ga je naar een onbekend plekje, lekker in de natuur aan de rustige westkust van Florida. De Everglades zijn een must-see, wat een mooi natuurgebied en zo bijzonder om de enorme aligators te spotten. De Keys zijn tropisch en warm. Ieder eiland heeft mooie stranden en mangroves. Je kunt hier ook fijn watersporten.

Strand end natuur in de Verenigde Staten

Heerlijk eten en relaxen

In de Verenigde Staten kun je actief, avontuurlijk maar ook relaxt vakantie vieren. Juist bij een trip met meerdere plaatsen kun je sightseeing afwisselen met een paar dagen strand of natuur. Lekker eten is niet altijd gemakkelijk hier, want de Amerikanen eten over het algemeen veel en vet. Toch kun je bij een goede Italiaan of Japanner en in de restaurantjes in Miami heerlijk eten.