Één reis, duizenden indrukken. Reizen naar Bali betekent terechtkomen in een andere wereld. Je bevindt je in een wereld van witte stranden, palmbomen en kleurrijke bloemen. Wandel door de rijstvelden, neem een duik in een heilige bron en bezoek prachtige tempels. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een bijzondere, ontspannen en avontuurlijke reis naar Bali, weg van het massatoerisme.

Reizen naar Bali: Welke Bali reizen boekten wij eerder?

Reizen naar Bali: Wat beleef je hier?

Ontspannen op Bali

Verlang je naar een ontspannen reis? Met een landing op Indonesische grond verdwijnt je vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Een dagje strand, onder de stralende zon, geeft je een fijne ‘energieboost’. Het strand van Uluwatu of het noorden zijn fijne plekken om te ontspannen. In de regio’s Gianyar en Bangli is het leven rustig, de dorpjes klein en de cultuur authentiek. Het uitzicht in de tuin van het resort op vijvers en bloemen geven je een heerlijk relaxte achtergrond voor dat boek dat je al een tijd wilde lezen.

Balinese cultuur, weg van het toerisme

Zodra je het zuiden van Bali verlaat, brengen wij je naar plaatsen en bezienswaardigheden waar de tijd stilstaat. Bali is het eiland van de goden, kleurrijke sarongs en offerbakjes. Bezoek tijdens je Bali reis de mooiste tempels, waar je zonder andere toeristen aanschouwt hoe de lokale bevolking offers doet voor voorouders en de goden. De vriendelijke Balinese bevolking staat altijd open voor een glimlach en een praatje. Bezoek ook een museum, waar je geen toerist zult vinden. Minder toeristische streken van Bali zijn Canggu, Jimbaran, Ubud, Klungkung, Batukaru en Buleleng.

Prachtige landschappen

Bali is het land van de prachtige rijstvelden, watervallen en de karbau die het land ploegt. Op de achtergrond wordt het land getekend door indrukwekkende vulkanen. Geniet van het landschap terwijl je reist, of vanaf je balkon van prachtige boutique hotels op unieke locaties.

Op de fiets reizen door Bali

Eat Pray Love

In de film ‘Eat Pray Love’, een verfilming van het gelijknamige boek, vindt Elizabeth Gilbert (gespeeld door Julia Roberts) op Bali ware liefde. Wil je de prachtige locaties uit deze film bezoeken? Wij brengen je hier graag naartoe. Fiets net als Julia Roberts door de rijstvelden, en wie weet breng je zelf ook een bezoekje aan een healer.

Bali op de motor of scooter

Wil je dit prachtige eiland ontdekken op een motor of scooter? Onlangs stelden wij een reis op maat samen voor één van onze gasten, die met een Harley Davidson het eiland heeft verkend. Via wegen langs de oceaan, naar vulkanen en langs rijstvelden, ontdekte hij dit prachtige eiland. Het is een bijzondere manier om met de wind in de haren het eiland te ontdekken.