Eén reis. Duizenden indrukken.

Als u reist naar Bali, komt u in een andere wereld. Een wereld van witte stranden, palmbomen en kleurrijke bloemen. U kunt uw ogen verwennen met wandelingen door de rijstvelden, een duik in een heilige bron of een bezoek aan een tempel. Tempels waar geen toeristen komen, maar wel lokale mensen met hun offers voor hun voorouders en de goden.

Het strand van Sanur of Jimbaran zijn fijne plekken om te ontspannen. In de regio’s Gianyar en Bangli is het leven rustig, de dorpjes klein en de cultuur zoals het vroeger was. De route naar de bergen loopt langs rijstvelden, watervallen en de karbau die het land ploegt. Vulkanen op de achtergrond tekenen het landschap. Zo wordt uw reis de meest ontspannen reis, met de beste impressies van het land.

Met een landing op Indonesische grond verdwijnt uw vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Een dagje strand en de zon laden u weer op. Het uitzicht in de tuin van het resort op vijvers en bloemen geven u een relaxte achtergrond voor dat boek dat u al een tijd wilde lezen.

Bali toeristisch? Zodra u het zuiden verlaat, brengen wij u naar plaatsen en bezienswaardigheden waar de tijd stil staat. En andere reizigers niet komen. Daar bezoekt u een tempel waar de lokale mensen zijn en er tijd is voor een glimlach en een praatje. Daar reiken wij u het advies om een museum te bezoeken, waar nauwelijks iemand van weet.

Bali is het eiland van de goden, van kleurrijke sarongs en offerbakjes. Een rijke historie en rijstterrassen met vele tinten groen. De regio’s die TRAVELBOUTIQUE adviseert, laat de toerist links liggen. En daar vind u het echte Bali. Zo kunt u onder andere bezoeken: Sanur, Jimbaran, Ubud, Klungkung, Batukaru en Buleleng.

Wilt u ook de plaatsen uit de film ‘Eat Pray Love’ bezoeken? Bel ons en we brengen u er naar toe, om zelf te fietsen door de rijstvelden en als u wilt, misschien wel een bezoek te brengen aan een healer.

Op een Harley Davidson Bali ontdekken? Eén van onze gasten reed onlangs een route die wij op maat samenstelden om het eiland per motor te verkennen. Via wegen langs de zee, routes de vulkanen op en langs rijstvelden. Het is een bijzondere manier om met de wind in de haren het eiland te ontdekken.

Reissuggesties

Hier vindt u voorbeelden van reizen die wij boekten voor onze gasten. Wij adviseren in maatwerk reizen dus we passen de reis aan aan uw wensen. De reizen zijn inclusief: hotelovernachtingen op basis van tweepersoonskamer logies en ontbijt, chauffeur, gidsen, tourtjes, transfers en binnenlandse vluchten. U verblijft altijd in bijzondere, kleinschalige boutique hotels of villa’s. De ticketprijzen vindt u separaat want zijn zeer verschillend per seizoen. De prijzen zijn op basis van twee personen.