Als je niet te veel wilt rondreizen en puur wilt relaxen, raden we een tripje van 15 dagen aan naar Boracay en Bohol.

Dag 1

Jullie vliegen van Amsterdam/Brussel/Düsseldorf naar de Filippijnen. Eindelijk kun je dat boek lezen waar je niet aan toe kwam of een nieuwe film kijken.

Dag 2

Aankomst op Manila airport. Hier haalt de chauffeur jullie op en brengt jullie naar het hotel. De dag is ter vrije besteding en je kunt heerlijk de oude Spaanse binnenstad van Manila bezoeken of op een bamboe fiets verkennen en ‘s avonds de nieuwste Shopping Malls van de wijk Makati ontdekken.

Dag 3

Na het ontbijt vlieg je van Manila naar Boracay. In ongeveer 30 minuten brengt de chauffeur je naar het heerlijke resort aan zee in Boracay en ga je van het mooie White Beach genieten. ’s Avonds wandel je langs het strand, lekker eten, muziekje erbij en kampvuren. Hotel op basis van logies en ontbijt.

Dag 4

Boracay, aan zee. Hotel op basis van logies en ontbijt.

Dag 5 & 6

Boracay, relaxen aan het strand. Als je wil, kun je ter plaatse een excursie reserveren om te gaan watersporten of om te gaan snorkelen boven de kleurrijke koraalriffen of om een helicoptervlucht te maken over het eiland.

Dag 7

Van Boracay reis je vandaag naar het ongerepte Bohol. Aangekomen in op Tagbilaran Airport van Bohol haalt de         chauffeur je op en brengt jullie naar het resort aan zee in Bohol.

Dag 8 & 9

Bohol, relaxen aan zee. Je kunt mooi snorkelen, een dagje met de gids en chauffeur naar de spookdiertjes, een vlindertuin, de oude Spaanse kerk (optioneel).

Dag 10

Vandaag vlieg je van Bohol naar Manila. Je overnacht hier voor je de volgende dag naar Amsterdam     vertrekt.

Dag 11

De chauffeur brengt je van het hotel naar de airport voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag 12

Aankomst in Amsterdam. Einde van de reis.

PRIJS

Reis naar twee eilanden Bohol en Boracay: EUR 1.940 (incl vluchten, hotel, ontbijt, excursies, transfers) op basis van twee personen in het hoogseizoen. Excursies optioneel en in overleg te reserveren voor vertrek.

Bijkomende kosten: boekingskosten EUR 25 en ticketsverzekering EUR 10 per persoon. Bijdrage Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking.

Voor andere combinaties bel gerust 076-850 2 850 of mail met jouw wensen of vragen.