1. Aanvraag reisvoorstel voor een unieke bijzondere reis

Allereerst bespreken we uw wensen. Wat voor reis heeft uw voorkeur? Wilt u deze keer relaxen of juist op avontuur? Aan een rustig strand met een boek of een hiking door de jungle, op zoek naar oerang oetangs? De hectiek van een stad en een cocktail in een rooftop-bar of toch liever een massage aan het strand? Wij combineren uw wensen tot de ideale reis.

  • In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor

Uw ideeën over reizen en uw wensen zijn voor ons de essentie van een reis. We adviseren u persoonlijk in de mogelijkheden die wij kennen uit eigen ervaring. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Daarna sturen we je een reisvoorstel dat we via de telefoon of e-mail verder afstemmen tot het naar wens is.

  • Online en via de telefoon

Uiteraard is overleg via e-mail, telefoon en Skype ook prima mogelijk. Jij vindt op onze website een reis die je leuk vindt, dan stuur je ons een mail met de aanvraag voor een reisvoorstel. De rest stemmen we telefonisch of per e-mail af. Dat is ook perfect mogelijk. We stemmen het reisvoorstel af tot het helemaal naar wens is.

En zo komen we tot een uniek reisvoorstel. Dat voorstel is geheel op maat gemaakt en bevat al onze ervaring en de beste tips van de lokale partners. Zo is iedere reis uniek. Want iedere reiziger is uniek. Wilt u een voorproefje klik dan hier…

Als je de intentie hebt om de reis bij ons te boeken, berekenen wij geen kosten voor het reisvoorstel. Wil je alleen advies tegen kosten? Dat kan ook, lees verderop de mogelijkheden.

2. Boeking van jullie bijzondere reis

Nadat we het voorstel besproken hebben en het geheel naar wens is en u ons schriftelijk akkoord geeft, reserveren wij uw reis. Daarbij betaalt u dan geen avieskosten. Onze advieskosten zijn inbegrepen in de reissom. Bij de boeking betaalt u de tickets direct en volledig en betaalt u 15% van de reissom.

BETALING KAN BIJ ONS: CONTANT, VIA BANKOVERSCHRIJVING OF MET DE AMERICAN EXPRESS CREDIT CARD (3% BETAALKOSTEN)

3. Voorbereiding op jullie bijzondere reis: de vertrekpapieren

Uiterlijk zes weken voor vertrek maakt u de restant reissom over. En dan kan het genieten al bijna beginnen! Drie weken voor vertrek sturen we u de vertrekpapieren. Dan ontvangt u tevens het exclusieve informatiepakket: ‘Behind the Seen’ en ‘The Book List’, een speciaal door TRAVELBOUTIQUE samengestelde lijst met boeken om u tijdens de reis extra te inspireren.

PLUS Gratis Informatiepakket en Extra tips voor vertrek

Bij iedere boeking ontvang je een uitgebreid informatiepakket inclusief ‘Behind The Seen’ en ‘The Inspirational Book List’, een door TravelBoutique exclusief samengestelde lijst met boeken die je extra inspireren tijdens je reis.

4.Op Reis

Als je onderweg bent, krijg je uiteraard alle contactgegevens van ons en onze lokale partners. Zo heb je 24/7 assistentie tijdens je reis. We gaan er natuurlijk vanuit dat je die niet nodig hebt, want jullie gaan heerlijk genieten. De reis is geboekt, je krijgt een mapje met alle info. Nu hoef je alleen maar in te stappen en te gaan genieten.

5. Als jullie uitgerust en vol prachtige verhalen thuis zijn gekomen

Na de reis nemen wij altijd contact met u op hoe u de reis heeft ervaren. Uw belevenissen en avonturen zijn voor ons een inspiratiebron en helpen ons de toekomstige klanten goed te adviseren. Want als u een mooie reis heeft gehad, is dat voor ons het allerbelangrijkst!

6. JULIE ZEKERHEDEN EN GARANTIES

De reis valt altijd onder garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Bij losse tickets is dit niet het geval. Op locatie is er altijd 24/7 assistentie ten aanzien van de reis of in geval van vragen of hulp. Bovendien zijn we aangesloten bij de branchevereniging VVKR.

Alleen Advies
Wilt u liever alleen advies? Dat kan ook. Voor een advies vragen wij EUR 150 per persoon of we rekenen achteraf het daadwerkelijk besteed aantal uren aan je door. U krijgt van ons dan advies over de bestemming, paspoort, visum, tickets en airlines, plaatsen, bezienswaardigheden, excursies en reistijden in de bestemming. U kunt dan besluiten de reis bij ons te boeken zodat het u veel tijd bespaart (waarna de kosten komen te vervallen) of besluiten de reis zelf verder te organiseren. Hou er rekening mee dat als u de reis zelf organiseert, u geen dekking heeft van SGR, Calamiteitenfonds, verzekeringen en 24/7 assistentie in het buitenland.

Foto: Bespreking van de reis bij ons op kantoor

Je bent altijd welkom voor een koffie of lunch om de reis door te spreken samen.

Foto: Virtual Reality bril: een voorproefje op jouw reis

Bij Travelboutique houden we enorm van technische snufjes. Bij de reizen naar de Malediven en de Filipijnen zetten we jou graag de Virtual Reality Bril op, daarmee ga je meteen naar het eiland en verken je jouw resort.

Foto: Informatiepakket met vertrekpapieren

Voor vertrek krijg je een set met alle benodigde informatie en tips om zo veel mogelijk van je reis te genieten.

Heb je na het lezen van deze informatie over de boeking vragen? Laat het ons gerust weten.

Heb je na het zien van deze foto’s ook zin om bij ons langs te komen? Bel voor een afspraak of mail jouw ideale reis naar ons en we stellen een mooi reisvoorstel samen voor je!