MET EEN BABY NAAR BAHIA DEL DUQUE

OP REIS MET EEN BABY

ZO WORDT HET EEN TOPVAKANTIE

Dit is het ideale hotel om met een baby op vakantie te gaan. Bij aankomst staat er een baby bedje klaar met fijn beddengoed. Je kan baby heerlijk in bad doen of in een van de twee luxe wasbakken op de badkamer een kattenwasje geven. Er is een bank en een grote tafel om je babyspullen op kwijt te kunnen. Dus voor mama’s ook perfect! Zo hoef je niet steeds in je tassen te zoeken.

HEERLIJKE TUIN, ZWEMBADEN EN GOEDE SERVICE

Er zijn in het hotel overal liften en wandelpaden. Mocht je een keer een klein trapje op of af willen, dan helpt er altijd iemand van het personeel mee. Ook handig, het hotel heeft een eigen dokter. Dus als je vragen hebt over je baby of er doet zich onverwachts iets voor, kun je altijd even bellen en hem om advies vragen. Let op, bij een bezoek aan een zonnig nieuw land kan een baby snel uitslag krijgen. Of van de warmte, het andere water (ook al gebruik je altijd mineraalwater uit de flessen op je kamer), het zeewater of het chloor in het kinderbad zoals bij ons het geval was. Twee dagen smeren met Lanoline en het was weer weg. Even in de zee gezwommen gedurende die dagen en er was niks meer aan de hand.

OVERAL GEWELDIGE SERVICE VAN HET PERSONEEL

Als je aan het zwembad of op het strand zit, wandel je naar het restaurant met je babyfles en elke barman spoelt de fles even om met gekookt water en zorgt voor mineraalwater op jouw gewenste temperatuur en hoeveelheid. Hoef je ook niet steeds naar de kamer voor je flesjes. Dutjes doen lukt hier ook prima buiten want de tuin is relaxt en na een paar keer zwemmen is het ook voor baby goed snurken onder een licht dekentje in de buggy of tegen mama aan die een tijdschrift leest.

BAHIA DEL DUQUE TENERIFE SPANJE: PERFECT VOOR EEN REIS MET BABY

Kortom, als je voor het eerst met een baby reist, is dit het ideale plekje om in te checken! 

Zo heb je alles wat je baby nodig heeft, en je geniet zelf ook heerlijk van lekker eten, goed slapen, relaxen aan zee en in de tropische tuin. Een aanrader! 

PAPA EN MAMA NAAR DE SPA

Om en om boeken jullie een spa behandeling in de heerlijke Spa om even helemaal tot rust te komen en genieten van een behandeling met luxe producten of een heerlijke knipbeurt bij de kapper.

VRAAG REISVOORSTEL AAN

Wil jij op reis naar Tenerife en wil je advies over een luxe hotel als Bahia del Duque? Laat het ons regelen, wij zorgen voor de tickets, de transfer en de beste hotelkamer tegen de scherpste tarieven.

Neem contact op voor meer informatie, tarieven en advies over tickets en het beste hotelkamertype.

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 120.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 50
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38X, INDONESIE: 24X