De favorieten reizen van onze gasten

Wij geven u toegang tot de mooiste bezienswaardigheden en meest bijzondere accommodaties. TRAVELBOUTIQUE adviseert volledig uit eigen ervaring en ons advies is persoonlijk: online of bij ons op kantoor.

‘Wat ons heel positief verrast heeft is Munduk in het noorden van Bali. Zo naar het noorden is het toch een hele andere omgeving. Ons hotel met infinity pool was erg mooi en de mensen bijzonder aardig. We hadden een hoger bed en keken zo over de plantages en in de verte op de zee.’
Vincent & Debby City trip Singapore en ongerept Bali september 2018

Waarom kiezen voor Travelboutique?

Expert in Azië

Wij reisden meer dan 50 reizen naar Azië en 23 x in Indonesië dus kennen wij de beste ongerepte plekjes: ver weg van de massa.

Advies uit eigen ervaring

Wij weten hoe ver het hotel van het strand ligt, wat de beste kamer is en of je er kunt snorkelen. Wij zijn er namelijk zelf geweest. Zo kom jij tot je ideale reis.

Persoonlijk geselecteerd

Ieder jaar reizen we naar nieuwe en bekende bestemmingen. Zo bieden we de nieuwste, mooiste hotels en plekjes en we hebben altijd nieuwe bestemmingen zoals Bhutan en Galapagos.  

Bijzondere reizen echt maatwerk

Wij hebben geen bouwstenen, pakketten of hotels vol landgenoten: iedere reis is bij ons anders en echt op maat samengesteld. Voor reizigers die de pure bestemming willen leren kennen.

Contact opnemen

Nieuws

Over ons

Travelboutique is in 2012 opgericht door Debby Schipper-Snelders. Wij organiseren al zes jaar bijzondere reizen naar Azië en andere verre bestemmingen. Dit doen we vanuit onze woonplaats Breda. Wij hebben tientallen verre bestemmingen bezocht, in Azië, Zuid-Amerika, Afrika en naar Bora-Bora. Advies uit eigen ervaring daar zijn we echt goed in.