Er is een manier om jouw reis naar de Malediven mogelijk te maken tegen een betaalbare prijs: namelijk naar enkele resorts in dit land die nog een leuke prijs hebben, en ook nog op een toplocatie liggen!

Holiday Island en Sun Island liggen in de Zuid-Ari Atol. Dichtbij de koraalriffen en mooiste locaties om mantaroggen en walvishaaien te spotten. Het Maamigili eilandje ligt er dichtbij en dat is een favoriete spot voor grote zeedieren.

PRIJS
Holiday Island: EUR 595 voor vier nachten met halfpension, vlucht Male-Maamigili en transfer per boot naar jouw eiland. Je overnacht in een superior beach villa. Als je de achterdeur opent, wandel je zo het strand op. Snorkelen maar!

Sun Island: EUR 595 voor vier nachten met halfpension, vlucht Male-Maamigili en transfer per boot naar jouw eiland. Je overnacht in een superior beach villa. Als je de achterdeur opent, wandel je zo het strand op. Snorkelen maar! Sun Island heeft een mooi huisrif,

Paradise Island: EUR 595 voor vier nachten met halfpension, vlucht Male-Maamigili en transfer per boot naar jouw eiland. Je overnacht in een superior beach villa. Als je de achterdeur opent, wandel je zo het strand op. Snorkelen maar!

Dit eiland ligt in de Noord-Male atol en hier ga je met een speedboot (30 min.) naartoe.

Royal Island: EUR 795 voor vier nachten met halfpension, vlucht Male-Maamigili en transfer per boot naar jouw eiland. Je overnacht in een superior beach villa. Als je de achterdeur opent, wandel je zo het strand op. Snorkelen maar! Royal Island ligt in de Baa Atol, bekend vanwege het rijke onderwaterleven.

Natuurlijk boeken we elk resort naar wens. Geef aan wat je wil beleven, wil je in een water bungalow? Wil je graag goede duikspots? Laat het weten en wij adviseren je in de beste atol en resort. Ook Taj Vivanta is een aanrader, net als Lux* Resorts, Adaaran Club Rannalhi en Meeru Resort. We hebben met alle resorts scherpe tarieven.

De Malediven combineer je met: een stopover met Emirates in Dubai, 3 nachten Dubai en lekker deze stad verkennen en dan een weekje Malediven. Of je vliegt met Etihad via Abu Dhabi, doet hier een leuke stopover en vliegt door naar Male.

Of je reist bijvoorbeeld een dag of tien door Sri Lanka en vliegt dan in een uurtje naar Male. Het voordeel is met Etihad en Emirates dat zijn op Colombo en Male vliegen, dus je kunt een ‘driehoekje’ maken, een open-jaw noemen wij dat ook wel. En die tickets zijn er al vanaf EUR 800 per persoon.