Jij bent een ambitieuze professional of een succesvolle ondernemer met een passie voor reizen.

Je houdt van reizen.

Het echte reizen.

Je wil van de gebaande paden af, naar de onontdekte plekjes. Je wil op avontuur en  nieuwe ervaringen op doen. Je vindt de belevenissen op reis veel belangrijker dan populaire plekken. Je wil reizen ver weg van de massa en de diepgang van reizen doorgronden. Je wil de beste en de mooiste ervaring op reis en genieten. 

Jij kan in een simpele eco-lodge slapen in de jungle en daar een trekking maken naar de orang oetans én genieten in een luxe resort op een eiland in een watervilla. Die contrasten daar geniet jij van. Het gaat jou om de pure ervaringen. Je voelt je even helemaal ALIVE! Je wil onvergetelijke ervaringen, waar je nog jaren over napraat.

Het is soms heel moeilijk om die ideale reis samen te stellen, in reisgidsen, bij vrienden en online vind je veel informatie, maar dat is niet wat jij zoekt.

FEIT IS… er zijn nu eenmaal dingen die je niet zelf kunt en kunt vinden. Daar heb je advies uit ervaring bij nodig van een reisexpert.

Soms heb je geen tijd en niet genoeg ervaring en kennis om de meest optimale reis samen te stellen. Dan is advies van een expert in reizen wat jij nodig hebt zodat het je wél lukt.

Echte Reiziger, wij begrijpen jouw wensen helemaal.

Bij onze eigen reis naar Sumatra bijvoorbeeld vroegen we ons af wat is nu echt het allermooiste om op dit eiland te bezoeken? En waar vinden we dan het leukste hotel met die heerlijke koloniale sfeer en lekker lokaal eten? Geloof ons, wij hebben dat ook ervaren.

In het geval dat je ons nog niet ontmoet hebt, vertel ik hier kort wat over ons. 

– Wij werken met zijn tweeën in onze reisorganisatie en hebben kantoor aan huis. We houden van een persoonlijke aanpak en kennen onze klanten allemaal persoonlijk en bij naam.

– We reisden naar 40 landen, gingen 60 keer naar Azië en 24 keer naar alle eilanden in Indonesië: reiservaring hebben we volop en jaarlijks bezoeken we onze bestemmingen.

– We hebben in acht jaar tijd meer dan 800 reizen georganiseerd voor gezinnen, families, koppels, honeymooners en vriendengroepen. Zij hebben genoten van hun unieke reis, geen reis is bij ons hetzelfde. Wij hebben een hekel aan bouwstenen en vaste vertrekdata. Jij ook toch?

– Reizen is geen hobby: het is ons vak. We houden alleen van ongerepte plekjes, geen populaire hot spots. We selecteren alleen de beste airlines, de mooiste resortjes en de mooiste highlights voor jouw ideale reis.

– Ook topbladen en hoogwaardige kranten schrijven over onze unieke aanpak, enorme reiservaring en uitzonderlijke kennis van de bestemmingen:

– National Geographic Traveler 

– Financieel Dagblad 

– Professionele Fotografen boeken hun reizen bij ons vanwege de kennis van ongerepte plekken, onze uitstekende gidsen en dat we zelfs tips geven op welk tijdstip het licht perfect is voor hun foto’s!

Wij begonnen Travelboutique omdat we een passie hebben voor reizen. 

Tijdens onze reizen zagen we het voordeel van maatwerk reizen: de flexibiliteit, het ontdekken van ongerepte plekjes. Weg van de massa en de populaire stranden en hotels. Met je eigen chauffeur, in stappen, uitstappen, Ho Stop! wat is dit een leuke tempel/winkeltje/restaurantje. 

Reizen met gevoel voor creativiteit, nieuwe locaties ontdekken. Een reis die van A tot Z perfect geregeld is, de service persoonlijk. 

Wij kennen al onze klanten bij naam en weten precies wat ze fijn vinden op reis. Het allerbelangrijkst is avonturen beleven, op fijne plekjes verblijven en genieten. Zorgen dat het een onvergetelijke reis wordt waar je nog heel lang op terug kijkt.

Inmiddels hebben we dus voor meer dan 800 klanten hun ideale reis geboekt en georganiseerd waar ze met enorm veel plezier op terugkijken, zonder dat het ze enige moeite, tijd en energie heeft gekost. Een onvergetelijk mooie reis dus!

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 62.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 49
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38, INDONESIE: 24 KEER