SLAPEN ONDER DE STERREN

Slapen onder de sterren. Een romantische nacht samen, ver weg van de bestaande wereld. Alleen op een zandbank. Een verblijf in de Finolhu Beach Bubble is zeker onvergetelijk. Deze ervaring is een unieke belevenis. In een heldere, doorzichtige bol, inclusief douche en toilet. De bol is voorzien van een houten vloer en tweepersoonsbed met zacht beddengoed.

Of je nu wakker bent of slaapt, je hebt het gevoel van oneindigheid. Oneindig – omdat er tussen jou en de planeet en de sterrenhemel geen muur staat, maar alles open is. Boven je zie je de kosmos, de donkere hemel, het melkwegstelsel schijnt als een kunstwerk naar je.

Natuurlijk verwent jouw prive butler je met een prive BBQ op het strand en de volgende ochtend een prive ontbijtje op het strand met je voeten in het zand. Ik zou zeker ’s avonds ook dat warme bad nemen onder de sterren. Wie maakt dat nou mee? Bovendien vaar je er heen met een lokale Dhoni boot. Om in de Bubble te overnachten, verblijf je minimaal 3 nachten in een villa in Finolhu Resort.

Wil jij een unieke ervaring van de Beach Bubble meemaken? Er iemand mee verrassen maar je weet niet hoe je het moet aanpakken? Ik kan je helpen. Bel of mail en we gaan die reis plannen. De prijs van de Beach Bubble is EUR 995 per nacht voor een koppel, ex tax.

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 120.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 50
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38X, INDONESIE: 24X