Wil jij op reis naar Bali? En vraag je je af waar de mooiste infinity pools van Bali te vinden zijn? Wij bezochten het eiland meer dan 25 keer dus we nemen je mee naar de mooiste infinity pools die Bali te bieden heeft. Natuurlijk wil jij op je reis in Bali heerlijk met een cappuccino of een cocktail of verfrissende Bintang Bier aan zo’n zwembad zitten. We hebben een paar luxe plekjes, maar zeker ook heel betaalbaar gevonden. Dat mooie uitzicht hoeft helemaal niet duur te zijn namelijk.

Wij zorgen ervoor dat jij op reis de mooiste infinity Pools van Bali gaat zien zonder dat je het hele eiland rond crosst en tegen een scherpe prijs.

De mooiste infinity pools van Bali

Natuurlijk wil jij aan het mooiste infitniy pool van Bali relaxen op jouw rondreis of relaxvakantie op Bali. Wij maakten uit tientallen hotels, resorts en villas een knappe selectie van de mooiste en betaalbare infinity pools. Vooruit, we zullen ook een paar hele luxe, dure laten zien maar die zijn dan om thuis bij weg te dromen.

  1. IEDEREEN WIL RELAXEN AAN EEN INFINITY POOL

Daar zijn we het allemaal over eens. Je mooie bikini, make up, slippers, prachtige strandtas, fijn magazine zijn allemaal check. Dus dan kunnen we naar dat onvergetelijke uitzicht! Op naar het eerste infinity pool. Ayana Hotel en Villas. En als je dan toch gaat, kun je net zo goed een cocktail pakken in de spectaculaire Rock Bar! Liefst rond 17.00 uur, prachtige zonsondergang gegarandeerd.

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 1

Ayana Resort Bali Inspectiereis 2012 Travelboutique

  1. HET FAVORIETE INFINITY POOL  VAN ONZE GASTEN

De reizigers die eerder bij ons een of meerdere reizen bij ons boekten, weten hoe fan wij zijn van infinity pools en wij ze daar natuurlijk naartoe brengen. Dit is een van de meest favoriete en het uitzicht is deze keer over de rijstvelden, midden in de natuur van Bali! Sanak Retreat in the middle of nowhere.

INFINITIY POOL IN BALI NUMMER 2

  1. HET BETAALBARE INFINITY POOL IN BALI

Natuurlijk wil je op reis heus wel een keer wat luxer zitten en iets meer betalen, maar het goede nieuws is dat echt niet ieder infinity pool heel duur hoeft te zijn. Daarom is dit onze aanrader nummer 3! Het mooiste is dat niemand het kleine minidorp Sidemen kent in de bergen, een echt pareltje. Wij gingen in de ochtend om half zes naar de markt. Dan maak je dus foto’s in de rijstvelden en van de vulkanen zoals je die nooit eerder zag. Kijk zelf maar.

THIS IS BALI. NOT AS YOU KNOW IT. THIS IS SAMANVAYA MOOISTE INFINITY POOL IN BALI NUMMER 3

  1. INFINITY POOL IN BALI GEMAKKELIJK BEREIKBAAR EN NIET TE VER REIZEN

Zodra je aankomt in Bali op Denpasar Airport kun je heerlijk naar je resort om bij te komen van je lange vlucht, de jetlag en om even aan de temperatuur te wennen. Wat is er dan beter dan een hotel met een infinity pool? Juist, eentje die lekker dichtbij is op maar een kwartier rijden. MOOISTE INFINITY POOL IN BALI NUMMER 4

Nog een prachtig resort aan zee en lekker dichtbij de airport: Sanur Fairmont Hotel. Bovendien is het ontbijt in dit resort geweldig, zijn er fijne ligbedden aan het strand en is de service hier helemaal top!

MET DE MOOISTE ZONSONDERGANG VAN BALI

Deze is echt een onvergetelijk mooie. De reden is dat aan deze kant van het eiland de zon ondergaat, die iedere avond rond 17.30 uur is het wachten op een spectaculaire zonsondergang die kleurt naar roze, geel en rood. Uluwatu is ook de plek voor de leukste, kleine strandjes om te surfen zoals bij Padang Padang of Green Bowl.

MOOISTE INFINITY POOL IN BALI NUMMER 5

MIDDEN IN DE JUNGLE VAN UBUD- DE MOOISTE INFINITY POOL VAN BALI NUMMER 6

Wanneer is de beste tijd om naar Bali te gaan? En waar vind je de meeste infinity pools? Ga vooral reizen naar Bali in het voorjaar en najaar. Dan zijn de tickets het goedkoopst, ontloop je de drukte en kun je heerlijk overal het eiland van de Goden verkennen en leuk in contact komen met de lokale mensen. Ben je gebonden aan het hoogseizoen en de zomervakantie, bel ons dan brengen we je naar de plekjes waar de massa nooit heen gaat, in de unieke en pure binnenlanden. Ver weg van de massa vind je deze infinity pool. Is het geen plaatje? Goed dan, we geven er een paar extra want in Ubud kom je er wel heel veel tegen met ‘A Million Dollar View’!

Infinity Pool Komaneka Bisma Hotel Ubud

Een van de allermooiste, warmste, vriendelijkste, gastvrije hotels in de wereld.

Infinity pool Bali Komaka Hotel Bisma Ubud Insepctiereis Travelboutique trip 2017

Infinity pool Bali Komaka Hotel Bisma Ubud Insepctiereis Travelboutique trip 2017

Four Seasons Ubud ook een fijne meditatieplek aan de rivier, trip 2016.

Hotel Komaneka at Tanggayuda Ubud inspectiereis Indonesie 2012

Hanging Gardens Hotel Ubud

THE VICEROY UBUD inspectiereis oktober 2019

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 6

WANNEER BOEK JE HET BESTE JE REIS NAAR BALI NAAR JE INFINITY POOL MET STRAK BLAUWE LUCHT?

Bali is een perfect bestemming om het hele jaar naartoe te reizen van maart tot en met oktober. Het is er altijd warm, zo’n 28 graden en ’s avonds hoef je geen vestje aan, het dan nog heerlijk van temperatuur.

Wij raden af om naar Bali te gaan in december en januari. In Bali is dan de moesson en zeker in december vallen er enorme tropische buien en is heftige regen en storm wekenlang achter elkaar geen uitzondering. Dit infinity pool ligt aan een tropische tuin en als je er in maart-april heen gaat staat alles in bloei!

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 7

In het noorden tussen de vulkanen en aan de noordelijke kust vind je het echte Bali. Lovina Beach is zeer druk en toeristisch, dus wij adviseren onze gasten te gaan naar het westen of het oosten. En daar vind je een van de mooiste Luxury Glamping resorts van Bali, nog maar net geopend! Hier wil jij toch wel ontbijten? En na een relaxt ontbijt met dit uitzocht ga je snorkelen boven de mooiste koraalriffen die Bali kent.

Glamping Luxury Menjangan Dynasty Resort (en fantastisch snorkelen en duiken!)

BOEK OP TIJD JE INFINITY POOL RESORT IN BALI

Om te voorkomen dat anderen je voor zijn en de mooiste plekjes al volgeboekt, is het handig om je reis naar Bali bij ons zes tot negen maanden voor vertrek te boeken. Wij hebben de beste contracten met de airlines dus we hebben altijd het beste tarief voor je. Daarnaast regelen wij de transfers, leuke excursies en adviseren we je over de beste hotels. Hier een resort met een zeer beperkt aantal kamers, eentje waar je snel bij moet zijn! Maar dan heb je wel dit uitzicht. Het Bulgari Bali Hotel is een van de mooiste hotels van de wereld. Meestal overnachten hier popsterren en Formule 1 coureurs.

ZEER EXCLUSIEVE TOUR VAN TRAVELBOUTIQUE

Boek bij ons een trip naar het zuiden van Bali waarbij je de tempel van Uluwatu bezoekt, de mooiste keramiekwinkel met authentieke Balinese stijl van bananenbladeren, frangipanibloemen en je gaat dan lunchen bij Bulgari Hotel, regelen wij een tafeltje voor jullie!

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 8

Inspectiereis Bali 2007 Travelboutique

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 9

MIDDEN TUSSEN DE KRUIDNAGELPLANTAGES EN WATERVALLEN

Bij dit resort rijd je de bergen op en slaap je tussen de vulkanen. ‘s Ochtends word je wakker en ziet een enorme Atlasmot op de balkon, een enorme oranje vlinder! Je hoort in de verte de watervallen kletteren. Voor het ontbijt neem je even een plonsje in het zwembad. Wie vroeg opstaat, ziet de wolken voorbijdrijven boven de vulkanen.

De lokale mensen heten je warm welkom bij Munduk Moding Plantation. Een plaatje van een hotel!

INFINITY POOL IN BALI NUMMER 10

De plaats in Bali die bekend is vanwege de drukke maar gezellige stranden, verfijnde boutiques en geweldige restaurants is Seminyak. De een vindt het te druk met al die scooters, de ander geniet juist van de vele winkeltjes en restaurantjes. Er zijn meerdere hotels met infinity pools in Seminyak. Omdat het een hippe plaats is en het een enorm mooi strand heeft zijn de prijzen hier zeker wel hoger. Toppertjes zijn The Seminyak Hotel, Anantara, Alila en W Hotel. Wie rustiger wil zitten gaat naar Como Uma in Canggu, die is net geopend en nieuw. Lees onze blogs over Canggu goed door, want er wordt heel hip over geschreven en het is er ook leuk, maar het strand is er donkerbruin en dat is niet iedereens ideale kleur zand voor een strandvakantie in de tropen.

The Seminyak Hotel infinity pool – foto eigen collectie Travelboutique trip 2016

KuDeTa Beach Club Seminyak aan zee infinity pool (heerlijk voo roverdag maar ook om te dineren!) inspectiereis 2016 Travelboutique

NOG VEEL MEER INFINITY POOLS IN BALI

GA ZELF HEERLIJK IN DAT INIFITY POOL IN BALI ZWEMMEN!

Dus, wil jij naar de mooiste infinity pools van Bali en vind je het fijn om de reis helemaal lekker geregeld te hebben door een betrouwbare reisorganisatie die al 25 keer in Bali is geweest? Dan kun je ons mailen of bellen, een reisvoorstel aanvragen of gewoon op de koffie komen en de reis en de leukste plekjes in Bali, raften, fietsen, een ceremonie bijwonen met ons bespreken. Want het belangrijkste is: hoe ziet jouw ideale Bali reis eruit?

En er zijn nog veel meer infinity pools in Bali, zoals in Amankila Hotel, Potato Head Beach Club (consumpties verplicht), Finns Beach Club (hier betaal je entreegeld) en vele andere plekken. Wij kennen ze allemaal, dus bel voor advies of mail ons jouw wensen en we stellen een onvergetelijke reis samen.

INFINITY POOL LOVER

Wij zijn echte infinity pool lovers en hebben al heel wat prachtige zwembaden uitgetest in Bali en in de rest van Azië. We kennen namelijk ook de mooiste resorts van Java, Sumatra en de Gili Eilanden. Op Lombok waren we recent check het zwembad van het Qunci Hotel.

We hopen dat je hebt genoten van de mooie pools en je spoedig te ontmoeten! Dan laten we je er nog veel meer zien in Bali. Wil je naar de Filipijnen? Malediven? Maleisië? India? Ook daar zijn prachtige infinity pools dus ook die bestemmingen zijn zeker een aanrader.

Binnenkort gaan we zelf weer op reis naar Azië en we posten zeker weer nieuwe foto’s van onze infinity pool avonturen, dus volg ons op Facebook en Instagram.

BOEK JE REIS BIJ TRAVELBOUTIQUE

Kom gezellig langs of bel of mail over jouw ideale reis in Bali van de ene naar de andere mooie infinity pool, dan gaan we die samen uitstippelen en boeken. Laat de periode weten dat je wil reizen en zet je budget erbij, want voor ieder budget zijn er op Bali prachtige inifity pools!

Met vriendelijke reisgroeten!

Debby

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 120.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 50
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38X, INDONESIE: 24X