Als ik mijn collega’s van de airlines spreek, zijn ze altijd ontzetten nieuwsgierig naar de ervaringen van onze gasten op reis in hún toestellen.

Het allerfijnst, zeggen ze, is toch weer die klanten aan boord te krijgen die er zin in hebben. Zin om op reis te gaan, zin om op avontuur te gaan. Die er al helemaal klaar voor zitten en tevreden lachend direct zoeken welke goede films er op de vlucht te zien zijn of wat we gaan eten. 

Dan vertellen wij natuurlijk jullie mooie verhalen over wat jullie vonden van de vriendelijke stewardessen, wat bij Singapore Airlines altijd een feest is met de Singapore girls. Natuurlijk wilde de piloot met onze baby op de foto, het was toch haar allereerste SQ vlucht! 

En de heerlijke Indonesische gerechten aan boord van Garuda Indonesia. Die geuren brengen alleen al je naar Bali…

Bij Emirates Airlines altijd weer die geweldige vrolijke staff die zo spontaan zijn en je bestoken met leuke vragen: vinden jullie als gasten aan boord de Boeing of de Airbus 380 fijner? Bij Etihad Airways leuke tips voor restaurantjes en strandtenten in Abu Dhabi en dat we het Louvre niet mogen vergeten. Qatar Airways staat bekend om haar enorm uitgebreide netwerk van bestemmingen en altijd de nieuwste toestellen. De maaltijden aan boord zijn altijd top en ik krijg vaak complimenten over de fijne klimaatbeheersing en verlichting. 

De kleine details en de goede service: de airline maakt het verschil.

Jullie maken de leukste verhalen mee met de airlines

Onze lieve familie Rien en Corry en Claudia->  zij vliegen jaarlijks naar Lombok en al weer 8 jaar áltijd met Singapore Airlines. Ontelbaar veel mensen op Lombok en Bali hielpen zij met hun goede doel met lokale scholen en hulp bij natuurrampen (www.belajaryuk.nl).

Dave en Noortje -> die tijdens de reis in Bali met een vulkaanuitbarsting te maken kregen. Dankzij het snelle omboeken van de vluchten door airline Garuda Indonesia wisten zij hun ontdekkingsreis in Raja Ampat tóch te maken! 

Pascale en Matthew-> zij genieten van de uitstekende service van Emirates Airlines. Ze vinden het fijn dat ze alle vluchtinfo op de App kunnen volgen en kijken graag de films aan boord.

Kortom, de passie voor vliegen zit het personeel bij deze airlines in het bloed. De blije gasten is waar zij het voor doen. Jullie complimenten en verbetertips geven we altijd aan hen door, dat waarderen ze enorm.

Nog even, en dan kunnen we weer!

Over de auteur

Zout in je haren, zand tussen je tenen. Liefst poederwit zand, zoals in de Malediven, de Filipijnen of Bora-Bora. De zoete smaak van een sterke cappuccino op je lippen. Of een Italiaanse rode wijn, graag uit Sorrento, die heeft Debby het liefst. Compleet eiland verslaafd en graag op reis met haar dikke Rimowa-koffer vol mooie jurkjes, shortjes, een paar bikini’s, slippers een professionele snorkel. Digital Nomad, want werken doet ze in de Himalaya in Bhutan en in Bali aan zee. Als ze geen reizen aan het boeken is voor haar klanten, is ze weer nieuwe bestemmingen aan het ontdekken. Thuis in Nederland geniet ze met haar ragdoll katjes van de Deep Tropical House Mix of rock muziek. Sinds kort reist haar kleine dochter Lotus-Loveday mee. Haar man Hans draagt dan de koffers. Trips van Debby
  • Bezocht: 39 landen
  • Afstand: 1.100.000 km
  • Vertraging: 4 keer
  • Koffer kwijt: 0 keer
  • Upgrades: 6 keer
  • Foto's: 120.000
  • Hoogste punt: BHUTAN 3200M, TIBET 4300M, QUITO 4350M
  • Aantal airlines: 50
  • Aantal stops: SINGAPORE: 38X, INDONESIE: 24X