Hi Debby,

We zijn al eventjes terug in Nederland maar met ons hoofd zitten we nog steeds in Sri Lanka. Wat een fantastische reis! Het is bijna niet te doen om één hoogtepunt te benoemen uit onze rondreis in Sri Lanka, want de hele reis was een aaneenschakeling van mooie en bijzondere momenten.

Als we dan toch iets moeten noemen: ons bezoek aan Anuradhapura was heel indrukwekkend. We waren hier op een Poya dag: een nationale feestdag waarop veel pelgrims naar Anuradhapura komen. Daardoor was het erg druk, maar ik denk daardoor ook extra bijzonder. Het was heel indrukwekkend om te zien hoe zoveel mensen, gekleed in het wit, in een serene rust, naast én met elkaar offers brachten en bidden tot Boeddha. In eerste instantie voelde het voor ons als westerse (blonde) toeristen een beetje ongemakkelijk, maar door de hartelijkheid van de Sri Lankanen waren we dat gevoel al snel kwijt en liepen we tussen de mensen alsof we er gewoon bij hoorden. Al met al een hele bijzondere ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Ontzettend bedankt dat je deze reis voor ons hebt georganiseerd, alles was top geregeld! Als we weer naar Azië gaan komen we zeker bij je terug!

Groetjes Sonja en Marleen 
Deventer
Januari 2019