Een verblijf in Dubaii is een aanrader, onderweg naar jouw bestemming in Azië, terugkomend uit Azie of als strandbestemming in het najaar en de winter.
Een combinatie die we vaak boeken is: Dubai met Sri Lanka, Dubai met de Malediven, Dubai met de Seychellen, Dubai met Mauritius.

Er zijn hele traditionele hotels, waarin het lijkt alsof je in een traditioneel Arabisch huis overnacht (Jumeirah Madinat). Ook zijn er hele frisse, nieuwe hotels met alle moderne voorzieningen (Nikkie Beach). In de stad zijn er vele hotels die zowel voor de zakenreiziger als voor toeristen prima zijn.

Onze aanraders qua hotels zijn:

Toeristenklasse: Dusit Thani, Park Plaza, Double Tree by Hilton, Rotana
Middenklasse: Grosvenor House Dubai, Conrad Dubai, Hilton Dubai
Luxe klasse: Nikkie Beach Dubai, Intercontinental Dubai Marina, Fairmont The Palm, Anantara The Palm, Sofitel The Palm, Raffles Dubai, Shangri La, Jumeirah Emirates Towers.
Topklasse: de Jumeirah Hotels tegenover Burj al Arab, , Atlantis The Palm, Armani Hotel, Jumeirah Emirates Palace, Four Seasons Resort
De duurste van de stad: Burj al Arab Hotel

Beste locatie hotel Dubai

In Dubai verblijf je het beste: aan de kreek (Radisson Blu, Park Hyatt), vlakbij de Malll of Emirates (dichtbij bezienswaardigheden), vlakbij de Burj Khalifa (het nieuwe centrum), Aan zee (tegenover Burj al Arab).
Je gaat niet in de goedkope hotels zitten in de wijk Deira. De kwaliteit hier is niet goed en ’s avonds wordt je op straat door allerlei louche types aangesproken.

Hotel in de woestijn Bab Al Shams

Wie een 1001-sprookje in de woestijn wil beleven, moet zeker overnachten in Bab Al Shams Hotel, op 1,5 uur rijden van Dubai. Hier heb je een uitzicht over de woestijn en ’s nachts een fonkelende sterrenhemel.

Je kunt er een ritje maken op de kameel, een valkenier zien jagen, wandelen door de woestijn en genieten van de wind en de warme gloed op je huid. De Spa is perfect voor een ontspannende massage.

Voor een strandverblijf in de winter, zouden wij zes tot acht nachten aanraden, om een fijne mix te hebben tussen het ‘opwarmen’ en relaxen aan zee en het verkennen van de leuke bezienswaardigheden van deze stad.

Je kunt een strandvakantie in Dubai ook combineren met Abu Dhabi uiteraard. Dat ligt op een uur rijden. Een transfer per auto met prive-chauffeur regelen we voor je.

PRIJS

Een trip van drie nachten in Dubai is er al vanaf EUR 120 per persoon voor een hotel met ontbijt in een middenklasse hotel.
Een luxehotel kost voor drie nachten ongeveer EUR 200 per persoon voor een kamer inclusief ontbijt.

Geef ons de periode dat je wil reizen, de duur van de reis en we geven jou een offerte met  een paar hotels ter vergelijking.