Relaxen in Bonaire

Bonaire is een klein eiland voor de kust van Zuid-Amerika. We kennen het wel als een van de ABC-eilanden, naast Aruba en Curacao. Bonaire is een klein eiland en het binnenland is woestijnachtig. Het voordeel is waar Aruba veelbezocht wordt door Amerikanen en Curacao door Nederlanders, Bonaire toeristen uit de hele wereld trekt vanwege de mooie onderwaterwereld. Je kunt er prachtig duiken en snorkelen. Het mooie is dat je daarvoor niet de zee op hoeft, maar gewoon vanaf het strand de zee inloopt en kunt gaan genieten. Geelgeverfde rotsen markeren het teken dat daar een mooie duik/snorkelplek is.

Niks alleen maar luieren hier. Je kunt kite-surfen en windsurfen, fietsen over het eiland, kayakken door de mangroves. Ook kun je op Klein-Bonaire de jonge schildpadjes helpen met naar de zee wandelen. Gek op dieren? Ga naar de opvang van ezeltjes. Zulke lieve dieren en er wordt bijzonder goed voor gezorgd.

Of je nou  voor de flamingo’s gaat, om te snorkelen of om even bij te komen, op te warmen en lekker te eten, Bonaire ligt op 10 uur vliegen en het is er altijd tropisch warm.

STRANDVAKANTIE IN BONAIRE

8, 10 of 12 dagen naar Bonaire met een lijndienst KLM vlucht en privé transfer. Wij raden het hotel Delfins aan, geopend in november 2017, met een culinaire toptent in het hotel dat gerund wordt door Johnny en Therese Boer, de eigenaren van De Librije in Zwolle, nummer 43 restaurant in de wereld.

Geen massa, geen Hollands gepraat over waar je goedkoop kan eten. Een fijn hotel met mooie ruime kamer, sommige met een keuken. Wij boeken altijd een kamer met zeezicht voor je, want het uitzicht is hier prachtig. Er zijn 84 appartementen en het ontbijt is a la carte.
Het zwembad heeft fijne ligstoelen en het zwembad is mooi en groot.

Bij het hotel kun je gemakkelijk een auto huren, fietsen en alle vragen kun je kwijt aan de conciërge. Het is een fijne plek, je voelt je er snel thuis en het ligt op een goede locatie om het eiland te verkennen. Voor duiklessen en duiktrips kun je terecht bij de duikschool op het resort.
Dagelijks vliegen de flamingo’s over naar het grote meer vlakbij het hotel.
Het restaurant Brass Boer wordt gerund door Johnny en Therese Boer van de Librije, driesterren restaurant in Zwolle. Het is zeker de moeite waard om hier tijdens je vakantie in Bonaire een keer te gaan dineren. Laat je verrassen!

Reizen Bonaire Travelboutique

PRIJS

Hotel Delfins 8 dagen Bonaire: inclusief vlucht met KLM, privetransfers, hotelkamer met zeezicht met ontbijt is er al vanaf EUR 699 voor 8 dagen en 10 dagen vanaf EUR 800. Vraag ons naar de meest scherpe prijzen want we hebben speciale contracten met dit hotel.